Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν θέλει πίσω τον «άσωτο γιο» του πρίγκιπα Χάρι

Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος δεν θέλει πίσω τον «άσωτο γιο» του πρίγκιπα Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν τους λόγους του που δεν θέλουν να καλωσορίσουν πίσω τον πρίγκιπα Χάρι. Γιατί παραμένει αγεφύρωτο το χάσμα ανάμεσά τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι ενδέχεται να μη συμφιλιωθεί ποτέ πλήρως με τη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, λόγω της ζημιάς που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να δυσκολευτεί να επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος έχει έναν ισχυρό λόγο να μην καλωσορίζει πίσω τον «άσωτο γιο» του.

Ήταν πίσω στο 2020 που ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα. Έκτοτε έκανε εκρηκτικά και αμφιλεγόμενα σχόλια για τη βασιλική ζωή που πιστεύεται ότι εξόργισαν την οικογένειά του.

Ενώ υπάρχουν φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να θέλει τώρα να συμφιλιωθεί μαζί τους και να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, αυτό δεν θα γίνει τόσο εύκολα.

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι πρέπει να «σκεφτεί τη ζημιά που έχει κάνει» προτού μπορέσει να περιμένει ότι θα τον καλωσορίσουν ξανά στη βασιλική οικογένεια. Ειδικά μάλιστα ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος.

«Νομίζω ότι είναι άσωτος γιος, κατά την άποψή μου, και πρέπει να σκεφτεί τι κάνει και να σκεφτεί τι ζημιά έχει κάνει» υπογράμμισε στη Sun ο φωτογράφος Arthur Edwards.

Η ζημιά αναφέρεται στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι στο ντοκιμαντέρ του στο Netflix, καθώς και στην αυτοβιογραφία του «Spare».

Στα απομνημονεύματά του, ο πρίγκιπας Χάρι χαρακτήρισε τη βασίλισσα Καμίλα «επικίνδυνη» και την κατηγόρησε πως τον θυσίασε στον δικό της «προσωπικό βωμό δημοσίων σχέσεων».

«Φαντάζομαι πως ο βασιλιάς είναι δυσαρεστημένος με τον πρίγκιπα Χάρι και δεν θέλει να είναι κοντά σε ανθρώπους όπου θα μπορούσε να μάθει ιστορίες και να ακούει κουτσομπολιά και να τα βάλει στο επόμενο βιβλίο του ή στο επόμενο podcast του ή στην επόμενη ραιδοφωνική ή τηλεοπτική του συνέντευξη και φαίνεται ότι είναι καλά ενημερωμένος» υπογραμμίζει ο Edwards.

Επισήμανε ακόμα ότι ο βασιλιάς Κάρολος πληγώθηκε από τα λόγια του πρίγκιπα Χάρι για την Καμίλα στα απομνημονεύματά του και δεν μπορούσε να το συγχωρήσει εύκολα στον γιο του. «Φαντάζομαι ότι ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε σκληρά μαζί του για αυτό».

Δεν εμπιστεύονται τον πρίγκιπα Χάρι

Ένας εμπειρογνώμονας επισημαίνει πως μετά τις πολλές αποκαλύψεις για τη βασιλική ζωή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο βασιλιάς Κάρολος δεν εμπιστεύονται πλέον τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ο βασιλικός σχολιαστής Richard Ritzwilliams κάνει αναφορά στο θέμα της εμπιστοσύνης. «Μετά τη συνέντευξη στην Όπρα, το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix, τα απομνημονεύματά του «Spare», καθώς και τις συνεντεύξεις που έδωσε για την προώθησή του, το μεγαλύτερο θέμα ήταν η εμπιστοσύνη. Δεν προκαλεί έκπληξη ότι ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν εμπιστεύονται πλέον τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ».

Στη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα 10 χρόνια των Invictus Games, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ζήτησε συνάντηση με τον πατέρα του. Κάτι που δεν έγινε αποδεκτό λόγω του φορτωμένου προγράμματος του βασιλιά Καρόλου.

«Ο πρίγκιπας Χάρι φυσικά κατανοεί το ημερολόγιο των υποχρεώσεων του πατέρα του και διάφορες άλλες προτεραιότητες και ελπίζει να τον δει σύντομα» είχε επισημάνει εκπρόσωπός του εκείνη την εποχή.

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024