Φαίνεται πως κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με την Κέιτ Μίντλετον από τη βασιλική οικογένεια, με το κοινό να έχει την πιο θετική γνώμη για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η Κέιτ Μίντλετον αναδεικνύεται στο «μεγαλύτερο αστέρι» της βασιλικής οικογένειας και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της επισημαίνει ο βασιλικός φωτογράφος της The Sun.

O Arthur Edwards μίλησε στο The Sun’s Royal Exclusive Show και επαίνεσε τη 42χρονη πριγκίπισσα της Ουλίας Κέιτ Μίντλετον που αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο τον Μάρτιο. Ο Arthur Edwards έκανε λόγο για μια «απίστευτη γυναίκα».

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει επιστρέψει ακόμα στα δημόσια καθήκοντά της τέσσερις μήνες μετά την επέμβασή της τον Ιανουάριο και λίγους μήνες αφότου μοιράστηκε με τον κόσμο ότι υποβάλλεται σε πρόγραμμα προληπτικής θεραπείας για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με ανθρώπους μέσα από το παλάτι, η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μόλις πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς.

Μιλώντας στον βασιλικό συντάκτη Matt Wilkinson, ο Arthur Edwards επισήμανε πως η Κέιτ Μίντλετον «είναι απλά ένα τεράστιο αστέρι στη βασιλική οικογένεια. Θέλω να πω, δεν είναι μυστικό πως είναι η μεγαλύτερη σταρ από όλους».

«Νομίζω ότι είναι απλά μια απίστευτη γυναίκα κατά την άποψή μου» υπογράμμισε. «Δεν είναι μόνο μητέρα που μεγαλώνει τρία όμορφα παιδιά, είναι ένα εξαιρετικό μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είναι ένα εργατικό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Είναι μια εξαιρετική φωτογράφος, πρέπει να το πω. Πρέπει να πω ότι οι φωτογραφίες της γίνονται όλο και καλύτερες και τις μοιράζετε με όλους μας», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Η εργατική Κέιτ Μίντλετον

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που αποκαλύφθηκε πως η Κέιτ Μίντλετον έπαιξε βασικό ρόλο σε ένα νέο project και ενημερωνόταν τακτικά για την ανάπτυξή του.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενήμερη από την ίδρυση της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε για αυτή» επισήμανε ένας βασιλικός βοηθός.

O Arthur Edwards, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως βασιλικός φωτογράφος για τη Sun για περισσότερα από 45 χρόνια και έχοντας κάνει πάνω από 200 βασιλικές περιοδείες σε περισσότερες από 120 χώρες, επισήμανε πως η Κέιτ Μίντλετον ήταν αρκετά απασχολημένη, δουλεύοντας πίσω από κλειστές πόρτες.

«Φαντάζομαι ότι όπως ο βασιλιάς όταν υποβαλλόταν σε θεραπεία εξακολουθούσε να δουλεύει, η Κέιτ Μίντλετον κάνει το ίδιο. Αν και δεν τη βλέπουμε, δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, φαντάζομαι ότι είναι ακόμα αρκετά απασχολημένη με αυτό».

Πιστεύει ακόμα πως δεν θα αργήσει πολύ να δούμε ξανά εν δράσει την Κέιτ Μίντλετον. «Το θέμα είναι ότι δεν μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το κοινό υπό τον φόβο μόλυνσης, αυτό είναι το πρόβλημα. Οπότε δεν είναι ότι δεν θα ήθελε, απλώς της έχει δοθεί η εντολή να μην το κάνει».

Κέιτ, η πιο δημοφιλής

Οι δηλώσεις του έρχονται μετά τα στοιχεία πρόσφατης δημοσκόπησης του YouGov που αποκαλύπτουν πως η Κέιτ Μίντλετον είναι το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας με ποσοστό 76% των ανθρώπων να τη βλέπουν θετικά, μια αύξηση κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με τον Ιανουάριο.

Ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier είπε στο Fabulous πως «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η πρωταγωνίστρια στο box office της βασιλικής οικογένειας και πως λείπει τρομερά».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής με ποσοστό αποδοχής 73%, ακολουθεί η πριγκίπισσα Άννα με 71% και ο βασιλιάς Κάρολος με 63%.

Ο πρίγκιπας Χάρι συγκέντρωσε ποσοστό 31% και η Μέγκαν Μαρκλ 26%, κάτι που τους έφερε στο τέλος της λίστας, με μόνο τον πρίγκιπα Άντριου (6%) να βρίσκεται κάτω από αυτούς στη δημοσκόπηση.

Τα μικρά ποσοστά για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έρχονται μετά από όσα έγραψε για τη βασιλική οικογένεια στα απομνημονεύματά του, όπου ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του επιτέθηκε σε έναν καβγά για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έδωσαν επίσης λεπτομέρειες για τη βασιλική οικογένεια στο ντοκιμαντέρ τους για το Netflix «Harry & Meghan».

Η δημοσκόπηση για τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας

Ο στενός δεσμός της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται ότι αναζητούν παρηγοριά και ανακούφιση ο ένας στον άλλο και θα είναι ο ένας ώμος για τον άλλο αφού και οι δύο διαγνώστηκαν με καρκίνο.

Εν μέσω των συνεχιζόμενων μαχών για την υγεία τους, η βασιλική σχολιάστρια Jennie Bond ισχυρίστηκε πως το ζευγάρι, που έρχεται όλο και πιο κοντά με τα χρόνια θα παρηγορηθεί από το γεγονός ότι και οι δύο έχουν έναν ώμο να κλίνουν.

Η Sun είχε αποκαλύψει πως ο βασιλιάς Κάρολος είχε ένα «συναισθηματικό γεύμα» με την αγαπημένη του νύφη Κέιτ Μίντλετον ώρες πριν αποκαλύψει τη διάγνωσή της με καρκίνο.

«Ο Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον έρχονται όλο και πιο κοντά με τα χρόνια» επισήμανε η βασιλική σχολιάστρια στην Bella.

«Τη θαύμαζε πάντα πολύ, ακόμα και πριν αρρωστήσουν και οι δύο, αλλά οι αντιξοότητες έχουν πάντα ως αποτέλεσμα να φέρνουν τους ανθρώπους ακόμα πιο κοντά».