Ο Μπεν Άφλεκ έδωσε το παρών στο πάρτι αποφοίτησης της κόρης του Violet χωρίς την Τζένιφερ Λόπεζ στο πλευρό του εν μέσω φημών ότι το λαμπερό ζευγάρι οδεύει προς το διαζύγιο.

Ο ηθοποιός του Argo εθεάθη να φτάνει μόνος του στις εορταστικές εκδηλώσεις αποφοίτησης της 18χρονης κόρης του στο Λος Άντζελες στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ήταν την περασμένη εβδομάδα που η κόρη του με την Τζένιφερ Γκάρνερ έλαβε το δίπλωμά της.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ γιόρτασε τη σημαντική στιγμή της πρωτότοκης κόρης της με φωτογραφίες της να κλαίει στην τελετή αποφοίτησης.

«Πες μου ότι έχεις έναν πτυχιούχο χωρίς να μου πεις ότι έχεις έναν πτυχιούχο» έγραψε η Τζένιφερ Γκάρνερ, αναρτώντας φωτογραφίες της με δάκρυα στα μάτια.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ και ο Μπεν Άφλεκ, που χώρισαν το 2018 μετά από 13 χρόνια γάμου, έχουν αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά, τη 15χρονη Seraphina και τον 12χρονο Samuel.

Ο Μπεν Άφλεκ είναι επίσης πατριός των 16χρονων διδύμων της Τζένιφερ Λόπεζ που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

Η Τζένιφερ Λόπεζ απουσίαζε από τη βραδιά αποφοίτησης της Violet εν μέσω φημών ότι αυτή και ο Μπεν Άφλεκ έχουν χωρίσει και μένουν σε χωριστά σπίτια.

Ολοταχώς για διαζύγιο;

Μια πηγή δήλωσε στο PageSix την περασμένη εβδομάδα πως πρόκειται να τερματίσουν τον γάμο τους αφού δεν μπορούν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν.

«Αν υπήρχε τρόπος να χωρίσουν για λόγους προσωρινής παραφροσύνης, θα το έκανε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο Μπεν Άφλεκ αισθάνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν απλώς ένα όνειρο και τώρα έχει συνέλθει και καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει».

Οι φήμες για προβλήματα στον γάμο τους πυροδοτήθηκαν όταν ο Μπεν Άφλεκ δεν παρευρέθηκε στο Met Gala με την Τζένιφερ Λόπεζ στις αρχές του μήνα.

Ο διάσημος ηθοποιός εθεάθη πρόσφατα χωρίς τη βέρα και δεν έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας της Τζένιφερ Λόπεζ «Atlas».

Η Τζένιφερ Λόπεζ από την πλευρά της απαγόρευσε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο της στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Netflix.

Η τραγουδίστρια και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, που αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 πριν χωρίσουν, αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021 και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας την επόμενη χρονιά.