Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o

«Winner stays on» με τον Βιθέντε Ιμπόρα

Ο Βιθέντε Ιμπόρα κλήθηκε να αποφασίσει για το καλύτερο αμυντικό χαφ στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξής του στο in.

Τσάμπι Αλόνσο ή Μπουσκέτς; Τόνι Κρος η Κλοντ Μακελελέ. Βάλαμε τον Βιθέντε Ιμπόρα να αποφασίσει τον καλύτερο αμυντικό χαφ σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις. Σχεδόν σε όλα τα διλήμματα o Ισπανός μέσος είχε γρήγορη απάντηση. Εκτός από ένα που του πήρε λίγο παραπάνω χρόνο να αποφασίσει.

Συνολικά 14 παίκτες τέθηκαν προς ερώτημα στον Βιθέντε Ιμπόρα κι αυτός κατέληξε στον έναν.

Οσο για τη μεγάλη συνέντευξη στο in; Ο Ισπανός ως κάτοχος 4 Europa League αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα του Ολυμπιακού. Οπως μεταξύ άλλων και για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Τελικά είναι αλήθεια ότι τα καλύτερα αποτελέσματα ήρθαν με τον Μεντιλίμπαρ. Προσπάθησε να μας δώσει ηρεμία. Να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και να δείχνουμε τον τύπο του παίκτη που είμαστε και στο τέλος όλα πήγαν καλά. Λοιπόν έτσι έχει γίνει. Απλά, εύκολα πράγματα. Θέλει να απολαύσουμε κάθε φορά στο γήπεδο το παιχνίδι. Και νομίζω ότι αυτό είναι που οδήγησε κάθε παίκτη να ανοιχτεί και να επιδείξει τις ικανότητες που έχει, γιατί τελικά μέσα στην ομάδα έχουμε πολύ ταλαντούχους παίκτες με πολλές δυνάμεις», είπε και πρόσθεσε

«Τον ήξερα. Τον έχω αντιμετωπίσει και τον έχω παρακολουθήσει επειδή ήταν προπονητής της Σεβίλλης, που είναι ένας πολύ ιδιαίτερος σύλλογος για μένα, ένας σύλλογος που παρακολουθώ. Ήξερα ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Είμαστε συμπατριώτες, μιλάμε την ίδια γλώσσα. Ήρθε σε μια χώρα όπου η γλώσσα είναι διαφορετική. Αυτό που προσπάθησα είναι να τον βοηθήσω από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Προφανώς τον άφησα να «προσγειωθεί» στο περιβάλλον, τον άφησα να εγκατασταθεί εδώ, να τα μάθει όλα.

Δεν πρόκειται να πάω να πω από την πρώτη μέρα ότι είμαι εδώ για ό,τι θέλεις, αλλά νομίζω ότι αυτό έρχεται φυσικά. Προφανώς είχε πολλά πράγματα να μάθει όταν έφτασε και δεν ήθελα να είμαι εκεί πιεστικά για να του δώσω περισσότερες πληροφορίες, αλλά όσο περνούσε ο καιρός, στο τέλος η σχέση μεγάλωνε, και ήξερε ότι με είχε για ό,τι μπορούσα να τον βοηθήσω».

View this post on Instagram

A post shared by In.gr (@in.gr_)

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024