Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αυτό είναι το Νο1 πράγμα που ψάχνει κάθε ζώδιο στον σύντροφό του

Αυτό είναι το Νο1 πράγμα που ψάχνει κάθε ζώδιο στον σύντροφό του

Σύμφωνα με αστρολόγο του Bustle, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που λατρεύει το κάθε ζώδιο.

Είναι γεγονός πως υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που μας «τραβάνε σε έναν σύντροφο».

Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να αναζητάει περισσότερο το χιούμορ, ή την ασφάλεια. Κάποιος άλλος να αναζητάει ελευθερία ή έντονο συναισθηματικό δέσιμο. Κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικές προτεραιότητες. Το σίγουρο είναι πως για να ευδοκιμήσει μια σχέση, χρειάζονται πολλά περισσότερα από μια καλή εξωτερική εμφάνιση.

Η αστρολογία φαίνεται πως να μας δώσει κάποιες πολύτιμες απαντήσεις. Τι είναι αυτό που αναζητάει ένα ζώδιο στον σύντροφό του; Τι πρέπει να αναδείξει ένας σύντροφος αν θέλει για παράδειγμα να προσεγγίσει έναν Δίδυμο, ή έναν Κριό; Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει η αστρολόγος του Bustle:

Κριοί

Μπορεί να είναι δυναμικοί, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να είναι πρωτοπόροι, ωστόσο οι Κριοί βγάζουν έναν άλλο εαυτό στις σχέσεις. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και επιθυμεί εξίσου φωτιά για να ερωτευτεί. Με λίγα λόγια, θα αναζητήσει τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνον στον σύντροφό του. Θέλει το ταίρι του να είναι δυναμικό, να παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες, αλλά να είναι εκεί για να τον προσγειώνει και να τον καθοδηγεί.

Ταύροι

Είναι κατεξοχήν ζώδια της απόλαυσης και της ασφάλειας και σίγουρα ένα ενθουσιώδες ζώδιο όπως ο Δίδυμος και ο Τοξότης, δεν θα ήταν και η καταλληλότερη επιλογή. Ένας Ταύρος θέλει ασφάλεια, σταθερότητα, αλλά και κάποιον να τον παρακινεί όταν μένει στάσιμος. Οι Ταύροι φοβούνται πολύ τις αλλαγές με αποτέλεσμα να μένουν στάσιμοι και να βαλτώνουν. Γι’ αυτό και ένας ιδανικός σύντροφος θα είναι εκείνος που τους παρακινεί και τους δίνει κίνητρο να προχωρούν.

Δίδυμοι

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά στην περίπτωση των Διδύμων. Όσο περίπλοκοι είναι, τόσο πιο απλά θέλουν να είναι τα πράγματα από τον σύντροφό τους. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάς πως είναι ζώδιο του Ερμή, της επικοινωνίας και της συζήτησης. Οι Δίδυμοι θέλουν έναν σύντροφο να θαυμάζουν και να επικοινωνούν μαζί του για τα πάντα. Λατρεύουν να βρίσκονται ανάμεσα σε πρόσωπα που έχουν γνώσεις και που ξέρουν πώς θα τους εξιτάρει το μυαλό τους.

Καρκίνοι

Ένας Καρκίνος άπαξ και σε ερωτευτεί, δεν θέλει πολλά για να μείνει στο πλευρό σου. Αρκούν μερικά τυπικά δώρα, πολλές αγκαλιές, φιλιά και εκδηλώσεις αγάπης με λόγια ή με μικρές πράξεις. Εκεί, είναι που θα στα δώσουν όλα.

Λέοντες

Σε αυτή την περίπτωση δώσε προσοχή γιατί είναι ένα ζώδιο που στα ερωτικά του είναι κάπως καταστροφικό. Ένας Λέοντας θα δώσει αρχικά προτεραιότητα στην εξωτερική εμφάνιση του συντρόφου του. Θα θέλει να είναι εμφανίσιμος σύμφωνα πάντα, με τα δικά του γούστα, αλλά όχι περισσότερο εμφανίσιμος από τον ίδιο. Κοινώς, ένας Λέοντας θα θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής και χρειάζεται έναν σύντροφο που θα τον βοηθάει περισσότερο σε αυτό.

Παρθένοι

Για αυτό το ζώδιο, το Α και το Ω είναι η οργάνωση. Τόσο στα πρακτικά καθημερινά πράγματα, όσο και στα συναισθηματικά. Θέλουν έναν σύντροφο που μπορεί να τους καταλάβει και που θα είναι σταθερός σε συνήθειες και πρακτικές. Αυτό που σιχαίνονται είναι ένας σύντροφος που δεν τηρεί αυτά που λέει, είτε δεν συνεργάζεται στις πρακτικές δουλειές της καθημερινότητας και του σπιτιού.

Ζυγοί

Οι Ζυγοί μπορεί να μην ξέρουν τι είναι αυτό που σιχαίνονται σε έναν σύντροφο, αλλά ξέρουν πολύ καλά τι αγαπούν σε μια σχέση. Και αυτό που αγαπούν είναι η φροντίδα και η πολυτέλεια. Δώρα, εκπλήξεις, και εκδηλώσεις αγάπης είναι αρκετά για να κάνουν έναν Ζυγό να σε ερωτευτεί. Το σίγουρο είναι πως δεν θα μπορούσαν να τα πάνε και τόσο καλά με έναν «τσιγκούνη» σύντροφο.

Σκορπιοί

Το συγκεκριμένο ζώδιο σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Ένας Σκορπιός θέλει έναν σύντροφο που μπορεί να τον καταλαβαίνει και κυρίως που μπορεί να αγαπήσει την σκοτεινή πλευρά του. Οι Σκορπιοί έχουν μια μίζερη και σκοτεινή πλευρά, την οποία παρουσιάζουν μόνο σε πρόσωπα που πραγματικά ερωτεύονται. Αν ο σύντροφός τους καταφέρει να αποδεχτεί και αυτή την εκδοχή τους, τότε θα του είναι αφοσιωμένοι για πάντα.

Τοξότες

Κάθε Τοξότης σιχαίνεται την βαρεμάρα, την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Επομένως δεν θα μπορούσε να ήταν ευτυχισμένος με έναν προβλεπόμενο σύντροφο, με τον οποίο δεν κανονίζουν δράσεις και περιπέτειες μαζί. Είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδη ζώδια και θέλουν έναν σύντροφο που μπορεί να τους χαρίσει την πολυπόθητη περιπέτεια.

Αιγόκεροι

Ένας Αιγόκερως δεν θα αφοσιωθεί εύκολα σε έναν σύντροφο. Για να το κάνει όμως, χρειάζεται να δει την ίδια αφοσίωση προς το πρόσωπό του. Αν ο σύντροφός τους, δεν τους βοηθάει στα δύσκολα, δεν είναι εκεί για εκείνους σε δύσκολες στιγμές, τότε μην περιμένεις τίποτα από έναν Αιγόκερω.

Υδροχόοι

Είναι ομολογουμένως οι πιο εκκεντρικοί χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου. Και δεν μπορούν εύκολα να τους διαχειριστούν όλοι. Είναι πολύ πιθανό για έναν Υδροχόο να δημιουργήσει ερωτική σχέση με έναν φίλο του. Με κάποιον δηλαδή που τον καταλαβαίνει, τον αποδέχεται και νιώθει άνετα να είναι ο εαυτός του και να εκφράζεται έτσι όπως ακριβώς νιώθει. Δώσ’ του χώρο και χρόνο να εκφραστεί και δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου.

Ιχθύες

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ήδη, οι Ιχθύες είναι βαθιά συναισθηματικά ζώδια. Και αυτό που εκτιμούν πολύ είναι έναν ώμο για να κλάψουν. Αυτό σημαίνει πως θέλουν ο σύντροφός τους να είναι εκεί σε δύσκολες στιγμές, να τους συμπαραστέκεται και να κατανοούν τα συναισθήματά τους.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024