Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Total red στα 51; Η βασίλισσα Λετίθια λέει ναι!

Total red στα 51; Η βασίλισσα Λετίθια λέει ναι!

Η βασίλισσα Λετίθια εμφανίστηκε στο Οβιέδο, στο πλευρό του συζύγου της, βασιλιά Φελίπε, παρά τις έντονες φήμες για εξωσυζυγική σχέση.

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας παρέδωσε μαθήματα στιλ με ένα εντυπωσιακό total red look από τα Mango.

Ανάμεσα στις σύγχρονες royals που αποτελούν έμπνευση, η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας ξεχωρίζει με τις κομψές της εμφανίσεις.

Photo by Carlos Alvarez/Getty Images

Η βασίλισσα Λετίθια εμφανίστηκε στο Οβιέδο, στο πλευρό του συζύγου της, βασιλιά Φελίπε, φορώντας ένα total red look από τα Mango.

Το κοστούμι, σε έντονο κόκκινο χρώμα, περιλάμβανε ένα μεσάτο blazer και wide-leg παντελόνι, αποπνέοντας κομψότητα και δυναμισμό. Η εμφάνιση αυτή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Εθνικής Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανίας.

Η 51χρονη βασίλισσα συνδύασε το εντυπωσιακό σύνολο με ένα ζευγάρι λευκά sneakers, μια επιλογή που πιθανότατα προέκυψε λόγω ενός πρόσφατου ατυχήματος στο δάχτυλο του ποδιού της. Αυτό την ανάγκασε να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνα που προτιμούσε, επιλέγοντας πιο άνετες και φλατ επιλογές για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Ολοκληρώνοντας το look της, η βασίλισσα Λετίθια επέλεξε ελάχιστα κοσμήματα, φορώντας χρυσά και κόκκινα σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας και ένα χρυσό δαχτυλίδι. Όσον αφορά το hairstyle, προτίμησε να αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα σε χαλαρούς κυματισμούς. Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό, με έμφαση στα μάτια, προσδίδοντας ένα διακριτικό αλλά κομψό αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση της Λετίθια με το κόκκινο σύνολο Mango αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της αψεγάδιαστης αίσθησης του στιλ που τη χαρακτηρίζει, αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται fashion icon σε παγκόσμιο επίπεδο.

Mango

Οι έντονες φήμες ότι είχε δεσμό με τον πρώην σύζυγο της αδελφής της

Υπενθυμίζουμε ότι ένα ακόμη σκάνδαλο κλονίζει την Ισπανική βασιλική οικογένεια: Κοντά στις αρχές του χρόνου, ο Jaime del Burgo, πρώην σύζυγος της αδελφής της βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας ισχυρίστηκε μέσω αναρτήσεων του στο X– πρώην twitter– πως είχε δεσμό με την Λετίθια όχι μόνο πριν εκείνη παντρευτεί τον τότε διάδοχο Φελίπε, αλλά και μετά τον γάμο της με τον σημερινό βασιλιά της χώρας. Ο Jaime del Burgo, φιλόδοξος γιος Ισπανού πολιτικού, δικηγόρος, επιχειρηματίας και θεατρικός συγγραφέας υποστήριξε πως η σχέση του με την Λετίσια ξεκίνησε πριν το 2000, όταν εκείνη ήταν ακόμη εκφωνήτρια ειδήσεων στην Ισπανική τηλεόραση.

Ο Del Burgo ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στη Λετίθια όταν του αποκάλυψε την σχέση της με τον Φελίπε τον οποίο είχε συναντήσει όταν εκείνη έκανε ρεπορτάζ για μια πετρελαιοκηλίδα στη βόρεια Ισπανία και ο πρίγκιπας είχε επισκεφθεί τον τόπο της καταστροφής. Σύμφωνα με τον Del Burgo όμως, ο ίδιος εξακολούθησε να βλέπει την Λετίθια, είχε μάλιστα δειπνήσει μαζί της το βράδυ πριν τον γάμο της με τον Φελίπε το 2004 οπότε και του είχε ζητήσει να μην την αφήσει ποτέ…

“Όταν οι καλεσμένοι μας συνεχάρησαν και ήρθε η σειρά της Λετίσια, με φίλησε στο μάγουλο και ψιθύρισε στο αυτί μου: “Θα είμαστε ξανά μαζί”
Ο δεσμός συνεχίστηκε ακόμη και την εποχή που η Λετίσια και ο Φελίπε αποκτούσαν τις κόρες τους, την Λεονόρ που γεννήθηκε το 2005 και την πριγκίπισσα Σοφία που γεννήθηκε το 2007. Ο λογαριασμός του Del Burgo στο X παρείχε διάφορα ντοκουμέντα, μια φωτογραφία της εγκυμονούσας Λετίσια που υποτίθεται ότι του είχε στείλει εκείνη, καθώς και μηνύματα της βασίλισσας στα οποία ανέφερε ότι μετρούσε τις ώρες μέχρι να ξαναβρεθούν με τον Jaime. Ο Del Burgo ισχυρίστηκε πως εκείνη την εποχή κοιτούσαν ακόμη και ακίνητα μαζί και εξέταζαν το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας στο Λος Άντζελες. Το τέλος του δεσμού ήρθε το 2011 οπότε η Λετίσια διέκοψε τις επαφές με τον Jaime λέγοντας του από το τηλέφωνο «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βλεπόμαστε».

Κατόπιν, έπειτα από παρότρυνση μιας φίλης του ξεκίνησε να βγαίνει με την αδελφή της Λετίσια, Τέλμα Ορτίζ. Παντρεύτηκαν το 2012. Στο βιβλίο «Η Λετίθια και εγώ» του Jaime Peñafiel Nuñez που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο, ο Del Burgo αναφέρει πως την ημέρα του γάμου του με την Τέλμα «όταν οι καλεσμένοι μας συνεχάρησαν και ήρθε η σειρά της Λετίσια, με φίλησε στο μάγουλο και ψιθύρισε στο αυτί μου: “Θα είμαστε ξανά μαζί”». Ο Del Burgo και η αδελφή της βασίλισσας χώρισαν δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, το 2014. Λίγο μετά τις εκρηκτικές αναρτήσεις στο X o del Burgo, απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα, ισχυριζόμενος ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του, μόνο και μόνο για να τον ενεργοποιήσει ξανά λίγες μέρες αργότερα προκειμένου να ανακοινώσει ότι εμμένει στις αποκαλύψεις του και πως θα εκδώσει σύντομα ένα βιβλίο όπου θα αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια.

Οι αποκαλύψεις του Del Burgo αντιμετωπίστηκαν μάλλον με σκεπτικισμό από τον Ισπανικό Τύπο. Οι ισχυρισμοί του χαρακτηρίστηκαν ως μια χονδροειδή δημόσια επίθεση στην ιδιωτική ζωή μιας παντρεμένης γυναίκας. Ακόμη και εκπρόσωποι αριστερών, αντιμοναρχικών ομάδων καταδίκασαν τους ισχυρισμούς του Del Burgo ως σεξιστικούς.

Πηγή: GRACE

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024