Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες action cameras του 2024 για να τις έχετε μαζί στις διακοπές

Οι καλύτερες action cameras του 2024 για να τις έχετε μαζί στις διακοπές

Οι πιο κορυφαίες action cameras για να καταγράψετε τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες στην θάλασσα ή το βουνό!

Είμαστε μια «ανάσα» μακριά από την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και οι υψηλές θερμοκρασίες μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τις ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο στην θάλασσα ή και το βουνό, απολαμβάνοντας τα καταγάλανα νερά ή την φυσική δροσιά σε κάποια ορεινή πεζοπορία. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για το φετινό καλοκαίρι, οι action cameras θα είναι μαζί σας για να τα καταγράψουν καρέ-καρέ!

Εάν δεν τις γνωρίζετε ήδη, πρόκειται για μια ξεχωριστή κατηγορία φωτογραφικών μηχανών, ειδικά σχεδιασμένων για να τοποθετούνται πάνω σε ποδήλατα, κράνη, αυτοκίνητα, ακόμα και σε σανίδες, καταγράφοντας κάθε σας πορεία.

Είναι μικρές, ανθεκτικές και εύχρηστες ενώ προσφέρουν πάντα βίντεο σε POV (Point Of View), για αυτό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς ανάμεσα στους λάτρεις των extreme sport χειμώνα-καλοκαίρι.

Δεν χρειάζεται όμως, να είστε αθλητές ή να αγαπάτε τα extreme sports για να αποκτήσετε την δική σας. Μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να καταγράψετε in real time κάθε στιγμή, μικρή ή μεγάλη και κάθε δραστηριότητα, ακόμα κι εάν πρόκειται για μια χαλαρωτικό περίπατο στην θάλασσα.

Ποια action camera να αγοράσω;

Θα βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε action cameras ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για να σας βοηθήσουμε, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα μοντέλα που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς:

Action Camera SJCAM SJ4000 4K Ultra HD

Η πανίσχυρη Action Camera SJCAM SJ4000 4K Ultra HD θα σας συνοδεύσει σε κάθε σπορ και δραστηριότητα, με κομψό σχεδιασμό και λεπτές διαστάσεις. Πρόκειται για τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του προκατόχου της και ζυγίζει μόλις 58 γραμμάρια, καταγράφει 1080p βίντεο και απαθανατίζει φανταστικές φωτογραφίες με ανάλυση 4032 x 3024.

Χάρη στον ευρυγώνιο φακό της 170 μοιρών απολαμβάνετε μια απίστευτη οπτική εμπειρία, που σας επιτρέπει να καταγράψετε όλα όσα βλέπετε στο οπτικό σας πεδίο με εκπληκτική προοπτική. Επεξεργαστείτε τα αρχεία σας και μεταφέρετέ τα σε άλλες συσκευές με μια γρήγορη ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Action Camera GoPro Hero9 5K

Εξοπλισμένη με προηγμένες δυνατότητες, η Action Camera GoPro Hero9 5K έχει έρθει για να απαθανατίσετε τις περιπέτειές σας με εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Με ανάλυση 5K, σας παρέχει εκπληκτική ποιότητα εικόνας και δυνατότητα επεξεργασίας των βίντεο σας με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Με το νέο ενισχυμένο περίβλημα και τη πλήρη στεγανοποίηση, η GoPro Hero9 Pro είναι σχεδιασμένη να αντέχει σε οποιεσδήποτε συνθήκες και να λειτουργεί στο νερό σε βάθος εως και 10 μέτρα χωρίς την ανάγκη για επιπλέον θήκη.

Action Camera Akaso V50 Elite 4K Ultra HD

Σχεδιασμένη για να είναι ανθεκτική και η στιβαρή, η Action Camera Akaso V50 Elite 4K Ultra HD σας επιτρέπει να την έχετε μαζί σας σε οποιαδήποτε περιπέτεια, είτε είναι στη στεριά είστε στην θάλασσα ή ακόμα και στον αέρα.

Είναι εξοπλισμένη με φακούς υψηλής ανάλυσης και προηγμένες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο. Με τον ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό του, είναι εύκολο να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

Action Camera Insta360 ONE X2

Η Action Camera Insta360 ONE X2 διάθετει ανάλυση 5.7K, παρέχοντας εντυπωσιακή εικόνα και δυνατότητα σταθεροποίησης για ομαλή απόδοση. Η οθόνη αφής επιτρέπει εύκολη περιήγηση και χειρισμό, ενώ η επεξεργασία με τεχνητή νοημοσύνη απλοποιεί τη δημιουργία εντυπωσιακών επεξεργασμένων βίντεο.

Πατήστε ή πείτε τη λέξη κλειδί για να δείξετε το στόχο σας. Η βελτιωμένη αναγνώριση θέματος του Deep Track σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ανθρώπους, ζώα και άλλα κινούμενα αντικείμενα, ενώ ο αλγόριθμος τα κρατάει μέσα στο κάδρο.

Action Camera DJI Action 2 Dual-Screen Combo

Με εύκολα εναλλάξιμο και εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο μαγνητικό σχεδιασμό, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει μία σειρά από αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα, η νέα DJI Action 2 αλλάζει τα δεδομένα!

Ακουμπήστε την μπροστινή οθόνη αφής και φέρτε τον εαυτό σας στο επίκεντρο της δράσης. Σχεδιασμένη με γνώμονα τους vloggers, η μπροστινή οθόνη αφής OLED και η καταγραφή ήχου 4 μικροφώνων Matrix Stereo σας επιτρέπουν να δημιουργείτε βίντεο και να καταγράφετε καθαρό ήχο, καθώς αφηγείστε τις περιπέτειές σας.

Sports in

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο 67-65: Νίκη της Εθνικής παρά τις απουσίες

Η Εθνική Ελλάδος νίκησε με 67-65 το Πουέρτο Ρίκο στο τελευταίο της εν Ελλάδι φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρά τις σημαντικές απουσίες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024