Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης: Θα γίνω πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές - Τι είπε για το πόθεν έσχες του

Κασσελάκης: Θα γίνω πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές – Τι είπε για το πόθεν έσχες του

Η νέα τηλεοπτική συνέντευξη Κασσελάκη δόθηκε στις Σπέτσες

Βέβαιος ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνει πρωθυπουργός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα πετύχει και αυτοδυναμία.

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τις τιμές της φέτας, για το πόθεν έσχες του και την προσωπική του ζωή, στη νέα συνέντευξη που δόθηκε στον ΑΝΤ1 με φόντο ένα ειδυλλιακό τοπίο στις Σπέτσες, όπου ο ίδιος και ο δημοσιογράφος, μετέβησαν με φουσκωτό σκάφος.

Ο κ. Κασσελάκης είπε πως το πόθεν έσχες του θα το καταθέσει πριν τις ευρωεκλογές

Πόθεν έσχες και εκλογές

Ο κ. Κασσελάκης ερωτηθείς σχετικά είπε πως στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει και μάλιστα πιστεύει πως θα έχει και αυτοδυναμία.

Είπε επίσης: «Δεν λέω ψέματα, αλλά όταν δεν θέλω να πω κάτι, το υπονοώ ή δεν λέω όλη την αλήθεια», και τοποθετώντας τον εαυτό του στο πολιτικό σύστημα της χώρας, είπε ότι, «κάναμε ηλεκτροσόκ στο σύστημα. Mark my words, είμαι ο μεγαλύτερος outsider που έχει περάσει από την πολιτική σκηνή».

Σε ερώτηση ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει αν γίνει πρωθυπουργός απάντησε πως θα προχωρήσει στη κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και των βουλευτικών προνομιών, χαρακτηρίζοντας τα γελοία. Το δεύτερο που θα κάνει είναι να εστιάσει στο εθνικό σύστημα υγείας.

Ο κ. Κασσελάκης είπε πως δεν θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με κάποιον άλλο πολιτικό αρχηγό που μπορεί να έχει προσωπικές ατζέντες, ενώ εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά τα βέλη του προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «έχει έλλειψη ενσυναίσθησης και αλαζονεία, το βλέπεις από τον τρόπο που ειρωνεύεται τον κόσμο στα Τέμπη δεν μπόρεσε να ζητήσει συγγνώμη».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τελικά το πόθεν έσχες του θα το καταθέσει πριν την ευρωκάλπης της 9ης Ιουνίου, μετά τις αντικρουόμενες δηλώσεις για την ημερομηνία κατάθεσής του.

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, ξεκαθάρισε ότι, δεν πρόκειται να μπει στο «παιχνίδι» των ποσοστών, λέγοντας ότι, «εφαρμόζουμε ένα νέο σύστημα πολιτικής, που αφουγκράζεται τον κόσμο. Θα ήθελα να είμαστε πάνω από το 20% και η ΝΔ κάτω από το 30%».

«Θα παραιτηθείς αν είναι κάτω από 20%;», ρωτήθηκε και επανάλαβε ότι, «δεν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι».

«Να μας πει ο κ. Μητσοτάκης από πού ψωνίζει φέτα»

Αναφέρθηκε και στις τιμές της φέτας και του ψωμιού ο ίδιος σημείωσε πως πηγαίνει μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ στο σουπερμάρκετ γιατί γι’αυτούς «είναι μια παύση από την καθημερινότητα».

Δήλωσε πως γνωρίζει πόσο έχει το ψωμί «Ε! Πόσο να ‘χει; Ένα ευρώ;» και ζήτησε «να μας πει ο φίλτατος πρωθυπουργός που ψωνίζει τη φέτα, να πάω κι εγώ».

Για τον Τάιλερ

«Δεν πρόκειται να κρύψω τον άνθρωπο που αγαπώ. Τέλος. Το ότι θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολα πολιτικά να το κρύψω, θα ήταν. Αλλά δεν θα το έκανα. Δεν θα αλλάξω αυτό που είμαι. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Τάιλερ», είπε και συμπλήρωσε ότι, «ο κόσμος πρέπει να παντρεύεται το άτομο χωρίς το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του.

Για τη γνωριμία του με τον σύζυγό του, απάντησε ότι, «έγινε στην Αμερική κι εδώ, στις Σπέτσες, συνάψαμε τη σχέση μας. Είμαστε μαζί σχεδόν πέντε χρόνια».

Ενώ για τον γάμο τους είπε, ότι, «στην Αμερική δεν μπορέσαμε να παντρευτούμε υπό τις συνθήκες που φανταζόμασταν. Μετακομίσαμε στην Ελλάδα πριν παντρευτούμε. Και για όσους μας κατηγορούν ότι προβάλλουμε το life style μας, απόδειξη ότι δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία».

Εξήγησε πως, δεν θα γίνει δεύτερος γάμος στην Κρήτη, αλλά «μια γιορτή για τους φίλους και τους συγγενείς μας. Δεν θέλω να πω για το τριήμερο. Θα είναι γύρω στα 150 άτομα, συγγενείς και φίλοι, κυρίως από την Αμερική. Πήραν τα κανάλια την πρόσκληση χωρίς να σκεφτούν ότι είναι μία προσωπική στιγμή. Ούτε το σπίτι μας, ούτε το σπίτι στις Σπέτσες θέλαμε να βγει. Δεν το προκαλέσαμε εμείς».

Στην ερώτηση για την περιουσιακή του κατάσταση είπε ότι «είμαι ευκατάστατος που θέλει να προσφέρει στη χώρα του και δεν αρέσκεται σε μια ανούσια συζήτηση».

Είπε επίσης ότι «Δεν σκοπεύω να επιστρέψω στην Αμερική» ενώ δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο  λέγοντας : «Να πάνε και άλλοι πολιτικοί στα μπουζούκια, είχε πλάκα που μου πέταξαν λουλούδια».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024