Απάντηση με σοβαρές αιχμές κατά της κυβέρνησης και προσωπικά κατά του Παύλου Μαρινάκη έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Παλαιστίνη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτόξευσε πυρά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και σε πρωινή εκπομπή (OPEN) έκανε λόγο για «ντεκόρ για σέλφι και πως ήταν άλλη μια ευκαιρία να γίνει μια περιοδεία δίπλα σε δυστυχισμένους ανθρώπους. Πρόσθεσε ότι να έχεις την δυστυχία, τον πόνο σου, και να έχεις και τον Κασσελάκη να θέλει να κάνει προεκλογικό αγώνα. Αυτό δεν βοηθάει στην επίλυση κανενός ζητήματος».

Από την Κουμουνδούρου αναφέρουν ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έπεσε, για μία ακόμη φορά, πολύ χαμηλά.

«Ευκαιρία για selfie σου δίνεται όταν συναντάς στημένα στο δρόμο δήθεν πολίτες, στην πραγματικότητα όμως κομματικά στελέχη που σε αποθεώνουν» και πρόσθεσε «όταν επισκέπτεσαι δήθεν τυχαία σπίτια όπου σε περιμένουν ευχαριστημένοι πολίτες, οι οποίοι όμως είναι στην πραγματικότητα κομματικά στελέχη. Όταν ταξιδεύεις για δήθεν πολιτικούς λόγους σε πανάκριβα θέρετρα με την ‘‘χορηγία’’ των Ελλήνων πολιτών».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν επίσης ότι αυτές είναι οι πραγματικές ευκαιρίες για selfie. «Σίγουρα δεν επιλέγεις να το κάνεις σε μία εμπόλεμη ζώνη, όπου οι άνθρωποι βιώνουν την απόλυτη τραγωδία για την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη (όπως σε όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα) παίζει τον ρόλο του απλού θεατή» προσθέτουν.