Τρίτη 16 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Το ΚΚΕ παίζει με Γεωργιάδη - Κασσελάκη στο tik tok: «Μάντεψε ποιος»

Το ΚΚΕ παίζει με Γεωργιάδη – Κασσελάκη στο tik tok: «Μάντεψε ποιος»

«Στον καπιταλισμό δεν χωράνε οπαδικά... Τα «παιδιά» του δίνουν όρκους πίστης καθημερινά»

Το ΚΚΕ είναι στο tik tok και μάλιστα δυναμικά.

Ο Περισσός έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που χρησιμοποιούν και τα άλλα πολιτικά κόμματα για την προβολή τους. Και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το tik tok.

Το νέο βίντεο της ομάδας του ΚΚΕ, βάζει στόχο τις ομοιότητες Στέφανου Κασσελάκη – Άδωνι Γεωργιάδη. Με τίτλο «μάντεψε ποιος», «παίζουν» δηλώσεις στις οποίες ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει σαφώς ότι είναι καπιταλιστής, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης αναρωτιέαι ποιο «είναι το εναλλακτικό μοντέλο της παγκόσμιας οικονομίας τη σήμερον ημέρα», δείχνοντας τον καπιταλισμό ως μονόδρομο.

@twra_kke ⁉️Quiz: Μάντεψε ποιος; 🔴Στον καπιταλισμό δε χωράνε οπαδικά… Τα «παιδιά» του δίνουν όρκους πίστης καθημερινά! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #κνε #kke #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #kasselakis #stefanoskasselakis #adwnisgeorgiadis #adonisgeorgiadis #neadimokratia #syriza #dapndfk ♬ πρωτότυπος ήχος – Τώρα ΚΚΕ!

Τα παιδιά

Με το βίντεο να σχολιάζει πως «στον καπιταλισμό δεν χωράνε οπαδικά… Τα «παιδιά» του δίνουν όρκους πίστης καθημερινά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο in δεν απέρριψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αντίθετο. Ανέφερε ότι «η χρησιμοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν γίνεται με μέτρο, μπορεί να είναι και δημιουργική και παραγωγική και να ενημερώνει σωστά τον κόσμο». Σημείωσε ωστόσο ότι «όταν αυτο γίνεται με υπερβολή, καταντάει να είναι τυχοδιωκτισμός, να είναι αποπροσανατολισμός, να είναι σε λάθος κατεύθυνση. Γιατί με μια ατάκα δεν λύνει στο πρόβλημα της όλης πολιτικής συγκρότησης και της απάντησης σε ερωτήματα».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024