Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ηττήθηκε στο Game 2 από την Mέγκα για τα ημιτελικά του σερβικού πρωταθλήματος.

Μετά τον αγώνα ο Σέρβος προπονητής ήταν πάντως έξαλλος με την διαιτησία του αγώνα και συγκεκριμένα με την αντιμετώπιση που είχε από τους διαιτητές.

Η ιδιαίτερη δήλωση του Ομπράντοβιτς

«Συγχαρητήρια στην Μέγκα για την νίκη της, τώρα εμείς θα ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο Ομπράντοβιτς.

«Έχω να πω κάτι άλλο… δεν είναι ακριβώς η σωστή στιγμή… Βιώνω κάτι για πρώτη φορά στην καριέρα μου, αλλά έτσι είναι αυτή η λίγκα», δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός, για να προσθέσει: «Για πρώτη φορά στην καριέρα μου μιλάω στον πληθυντικό και μου απαντάει στον ενικό. Δεν έχω ξαναδεχθεί τέτοιο bullying στην καριέρα μου και το βιώνω σε αυτή την ηλικία.

Ο διαιτητής μου είπε ‘κάτσε κάτω και άσε με να διευθύνω’. Ενώ εγώ του μιλούσα φυσιολογικά. Αυτή είναι η λίγκα και το έχω ήδη πει αυτό. Δεν νιώθω όμως έκπληξη. Το περίμενα αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απώλεια του τίτλου της Αδριατικής Λίγκας, ο Ομπράντοβιτς τα είχε βάλει και πάλι με τους διαιτητές για την συμπεριφορά τους, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «όταν σφυρίζουν Σέρβοι διαιτητές το παιχνίδι είναι πάνω από τσίρκο».