Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας και σε επίπεδο Κ17 καθώς επικράτησε με 1-0 στον τελικό του Final Four του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Λαμίας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του αντίστοιχου πρωταθλήματος σε επίπεδο Κ15, αλλά και το πρωτάθλημα στους Άνδρες, πήρε και το πρωτάθλημα των Εφήβων, με το γκολ του Μύθου στο 41′ να είναι αρκετό για να κρίνει τον τελικό.

Το γκολ του Μύθου έκρινε τον τίτλο στη φετινή Super League K17.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και απείλησε δύο φορές με Τζαμαλή (19′) και Πλις (23′), όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στο 4′ μετά από έξοδο και απόκρουση του Γεωργακοπούλου, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μύθου που από το ύψος περιοχής την έστειλε στα δίχτυα, με ωραίο πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, πίεσαν, είχαν κάποιες φάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.

Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Θεοδωρίδης του Ολυμπιακού, για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Τσίτσιλα.

Οι 11άδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος (69′ Σκουρόπουλος), Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (69′ Οσάφι), Πλις, Φλούδας, Μιχαηλίδης, Βασιλακόπουλος (76′ Κτενάς), Τζαμαλής

ΠΑΟΚ (Δημήτρης Ορφανός): Μπελερής, Τσιότας, Μπαταούλας, Κοσίδης, Βυρσωκινός, Παπανικόπουλος (71′ Γκιόκα), Ελευθεριάδης, Ντούνγκα (90+3′ Θεοφίλου), Μύθου (46′ λ.τρ. Μπερδος), Τσίτσιλας (86′ Κρομμύδας), Στύλος