Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τζολάκης: «Αποκλείσαμε μεγάλες ομάδες και είμαστε δίκαια στον τελικό»

Τζολάκης: «Αποκλείσαμε μεγάλες ομάδες και είμαστε δίκαια στον τελικό»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε για τον τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα.

Αντίστροφα για τον τελικό του Europa Conference League με την Φιορεντίνα μετρούν πλέον άπαντες στον Ολυμπιακό. Το απόγευμα της Τρίτης (28/5) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και τον Τσικίνιο να εκπροσωπούν τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι για να φτάσουν να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο απέκλεισαν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και δίκαια βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης.

«Η πιο έτοιμη πνευματικά ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπερισχύει η σωματική ή πνευματική προετοιμασία περισσότερο για τον τελικό; «Στον αυριανό τελικό και σε όλους το πνευματικό είναι πιο σημαντικό από το σωματικό. Η πιο έτοιμη πνευματικά ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο».

Είναι πλεονέκτημα για εσάς το γεγονός πως ο τελικός γίνεται στην Ελλάδα και την OPAP Arena; «Το μόνο πλεονέκτημα είναι ότι έχουμε παίξει άλλες δύο φορές φέτος και ότι θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Το παιχνίδι όμως θα κριθεί στις τέσσερις γραμμές».

Νιώθετε πιο σκληροί μετά τα δύσκολα παιχνίδια που βγάλατε εις πέρας; «Για να πάμε στον τελικό θα πρέπει να αποκλείσουμε και μεγάλα ονόματα. Δεν γίνεται να περνάς εύκολα αν θες να κατακτήσεις το τρόπαιο. Δίκαια είμαστε στον τελικό, το μόνο που απομένει είναι να δείξουμε ένα ακόμη καλό πρόσωπο».

Έχεις περάσει αρκετή ώρα στο βίντεο για να δεις πέναλτι των παικτών της Φιορεντίνα; «Ο τελικός μπορεί να έχει μία τέτοια διαδικασία, καθήκον μας είναι να έχουμε προετοιμαστεί και γι αυτό. Όπως κάναμε ανάλυση σε όλη την ομάδα της Φιορεντίνα, έτσι κάναμε και στα πέναλτι».

Η εμπειρία της Φιορεντίνα παίζει ρόλο ενόψει του αυριανού τελικού; «Έχει μεγαλύτερο αβαντάζ από εμάς γιατί πέρσι πήρε γεύση, παύουν να ισχύουν από την στιγμή που θα σφυρίξει ο διαιτητής για την έναρξη του αγώνα».

Έχει γίνει viral το VIDEO με τον μικρό Γιαννάκη, αύριο είναι καλεσμένος του Ολυμπιακού μαζί με τον πατέρα του, είναι αυτό μια ευκαιρία για να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στην Ευρώπη; «Είναι άλλη μία ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατάσταση, να συνειδητοποιήσουμε τι εστί αθλητισμός και να σταματήσουμε τη βία στα γήπεδα και σε όλη τη χώρα που μας πονάνε πάρα πολύ».

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024