Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ επαίνεσε τον προπονητή του στην «Βασίλισσα», Κάρλο Αντσελότι, επειδή του έδωσε «την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται» για να παίξει ως επιθετικός.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής κινούνταν στα αριστερά της επίθεσης στο μεγαλύτερο μέρος της έως τώρα καριέρας του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αλλά ο Ιταλός τεχνικός αυτή τη σεζόν έβαλε τον 23χρονο σε θέση σέντερ φορ σε πολλά παιχνίδια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Βινίσιους Τζούνιορ να ισοφαρίσει την καλύτερη σεζόν του ως σκόρερ με τη φανέλα της Ρεάλ σημειώνοντας 23 γκολ, δηλαδή τον ίδιο αριθμό τερμάτων που πέτυχε και την προηγούμενη περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Νιώθω άνετα με ό,τι μου πει ο προπονητής. Με άλλαξε ως παίκτη, μου έδωσε την αυτοπεποίθηση που χρειάζομαι. Όπου μου λέει να είμαι, πρέπει να είμαι. Στην αρχή δεν ήμουν πεπεισμένος αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω εκεί. Αυτός (ο Αντσελότι) πάντα μου έλεγε ότι θα έβαζα περισσότερα γκολ, δεν τον πίστευα και τελικά τα πράγματα πήγαν καλά», είπε ο Βινίσιους.

Μιλώντας πριν από τον τελικό του Champions League που θα φέρει αντιμέτωπες Ρεάλ και Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το Σάββατο, ο Βινίσιους Τζούνιορ δήλωσε ότι έχει μελετήσει τους αμυντικούς που θα αντιμετωπίσει στο Γουέμπλεϊ.

«Πάντα παρακολουθώ βίντεο με τους σέντερ μπακ και τους μπακ που θα αντιμετωπίσω», πρόσθεσε. «Δεν έχουμε πάντα χρόνο να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και ζητώ από την ομάδα μου να προετοιμάσει τα πράγματα για μένα, ώστε να μπω στο γήπεδο γνωρίζοντας πώς αμύνονται οι άλλοι (οι αντίπαλοι) και πώς θα προσπαθήσουν να με μπλοκάρουν, αλλά εγώ πάντα κάνω το ίδιο».