Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει μία αρρωστημένη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού από τον θετό πατέρα της στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, ο οποίος φέρεται να την είχε μετατράψει σε σκλάβα του σεξ επί πέντε χρόνια.

Όπως ανέφερε η ισπανική αστυνομία (Guardia Civil Espanola) ο 49χρονος κατηγορούμενος, που έχει συλληφθεί, κρατούσε επί πέντε χρόνια κλειδωμένη σε υπόγειο κάτω από το γραφείο του την 12χρονη και τη μεταχειριζόταν ως σκλάβα του σεξ.

Η ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον που εξελίχθηκε σε εφιάλτη

Ο εφιάλτης για το θύμα ξεκίνησε όταν ο 49χρονος κατ’ εξακολούθηση βιαστής της έδειξε την πρόθεση να την υιοθετήσει μετά από ένα ταξίδι του σε αφρικανική χώρα το 2015. Η μητέρα του κοριτσιού τελικά συμφώνησε έχοντας της ελπίδα ότι το παιδί της θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες όμως τον εμπόδισαν να προχωρήσει άμεσα στις ενέργειες υιοθεσίας και έτσι ο 49χρονος και η μητέρα του κοριτσιού πραγματοποήσαν εικονικό γάμο, ώστε μάνα και κόρη να μπορέσουν να ταξιδέψουν και να διαμείνουν στη Μαγιόρκα. Πλεόν, η 12χρονη είχε γίνει η θετή του κόρη και είχε την κηδεμονία της.

Η φρίκη ξεκίνησε δύο χρόνια αργότερα, όταν ο 49χρονος πήρε διαζύγιο από τη μητέρα του κοριτσιού όπως είχε συμφωνηθεί, διατηρώντας την κηδεμονία της ανήλικης.

Ο 49χρονος την κρατούσε κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού του και την κακοποιούσε επανειλημμένα, μάλιστα σκόπευε να υιοθετήσει και την αδερφή της

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο δράστης κράτησε την επιμέλεια της ανήλικης, με την οποία έμενε σε φάρμα στον δήμο Αλγάιντα της Μαγιόρκα και στη διάρκεια των πέντε αυτών χρόνων την κακοποίησε επανειλημμένα, σε σημείο που την έκανε σεξουαλική του σκλάβα.

Κατά πληροφορίες, σκόπευε να φέρει στη Μαγιόρκα και την αδελφή του θύματός του.

Στη φυλακή ο δράστης

Φοβούμενη μήπως και η άλλη κόρη της έχει την ίδια μοίρα με την 12χρονη, η μητέρα απευθύνθηκε στην οργάνωση «Hermanas Oblatas», που φροντίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. Η οργάνωση κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία, που οδήγησε στη σύλληψη του 49χρονου.

Στην έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας και ερευνάται κατά πόσο ο συλληφθείς είχε καταγράψει τους βιασμούς της 12χρονης και μοιραζόταν το υλικό με άλλους παιδεραστές στο Διαδίκτυο.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Vía Germany, όπου αρνήθηκε να δώσει κατάθεση και ο δικαστής έδωσε εντολή να οδηγηθεί στη φυλακή.