Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημα διαζύγιο για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα - «Δεν υπάρχει δικαίωση»

Επίσημα διαζύγιο για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα – «Δεν υπάρχει δικαίωση»

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο γάμος του τραγουδιστή Κώστα Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση.

Και επίσημα πλέον αποτελεί παρελθόν ο γάμος του Κώστα Δόξα με τη Μαρία Δεληθανάση. Το πρώην ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μία κόρη, βρέθηκε την Τρίτη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για την εκδίκαση των εκατέρωθεν αγωγών προκειμένου να πάρουν διαζύγιο, όπως και έγινε.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Κώστας Δόξας ανέφερε ότι ο γάμος τους έληξε επίσημα σε καλό κλίμα, σημειώνοντας ωστόσο πως θα ακολουθήσουν αρκετά δικαστήρια που έχουν να κάνουν με το παιδί τους.

«Δεν υπάρχει δικαίωση»

«Η λέξη ‘δικαίωση’ και ‘αθώωση’ χρησιμοποιούνται συνήθως στα ποινικά δικαστήρια. Το συγκεκριμένο είναι αστικό δικαστήριο. Γίνανε εκατέρωθεν αγωγές για διαζύγιο και από τις δύο πλευρές, και τελικά αυτό που θέλαμε, να πάρουμε διαζύγιο, το καταφέραμε. Δεν υπάρχει δικαίωση. Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά. Τα δικαστήρια είναι αρκετά πολλά ακόμα, και δυστυχώς έχουν να κάνουν με το παιδί μου, εγώ εκεί επικεντρώνομαι, μόνο στο παιδί… Το παιδί είναι το πιο σημαντικό και θα μας ενώνει για πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δόξας.

Λύθηκε ο γάμος και στις δικαστικές αίθουσες και λύθηκε και πάρα πολύ καλά

Από τη δική της πλευρά, η δικηγόρος της Μαρίας Δεληθανάση ανέφερε πως «έγινε το πρώτο δικαστήριο για την αγωγή διαζυγίου της κυρίας Δεληθανάση και την αγωγή που είχε καταθέσει ο κύριος Δόξας από την πλευρά του. Βγήκε απόφαση, η οποία δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση.

Στη συνέχεια, ο κύριος Δόξας έκανε έφεση της απόφασης που δικαίωνε την κυρία Δεληθανάση κι εμείς κάναμε αντέφεση, η οποία για δεύτερη φορά δικαίωσε την κυρία Δεληθανάση».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024