Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o

Βιθέντε Ιμπόρα: «Για όλους εκείνους που υποφέρουν για τον Ολυμπιακό»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει φάει τους ευρωπαϊκούς τελικούς με το κουτάλι, αλλά δεν ήθελε να υποσχεθεί κάτι συγκεκριμένο. Ομως αναφέρθηκε σε συγκεκριμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Europa League στο 2014 με την Σεβίλλη. Back to back Europa με την Σεβίλλη το 2015. Τα έκανε τρία με την Σεβίλλη το 2016. Ομως, ο Βιθέντε Ιμπόρα δεν σταμάτησε εκεί. Το 2021 το κατέκτησε ξανά με την Βιγιαρεάλ. Και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να σηκώσει κι ένα Conference League με τον Ολυμπιακό.

Τι μπορεί να υποσχεθεί όμως για τον τελικό; Τι θα ήθελε να πει στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Βιθέντε Ιμπόρα στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in αναφέρθηκε και στο κομμάτι της… υπόσχεσης.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα τι υπόσχεται για τον τελικό;

«Δεν υπόσχομαι τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να κερδίσω για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν ζήσει ποτέ έτσι. Και για όλους τους ανθρώπους που παρακολουθούν πολλά χρόνια τον Ολυμπιακό και δεν έχουν ζήσει τέτοια στιγμή.

Για όλους εκείνους τους ανθρώπους που υποφέρουν για τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι είναι αυτοί που το αξίζουν περισσότερο και ο μόνος μου στόχος είναι να κάνω ευτυχισμένη όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, που πιστεύω ότι μετά από πολλά χρόνια αναμονής το αξίζει»

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024