Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι ΑBBA αποκαλύπτουν τα επιτεύγματα τους μετά την Eurovision

Οι ΑBBA αποκαλύπτουν τα επιτεύγματα τους μετά την Eurovision

Εκτός από την επέτειο των δύο χρόνων του Abba Voyage το συγκρότημα γιορτάζει τα 50 χρόνια από τη νίκη του στη Eurovision.

Οι Μπένι Άντερσον και Μπιορν Ουλβέους αποκάλυψαν τα επιτεύγματα, για τα οποία αισθάνονται περήφανοι, από τη νίκη του συγκροτήματος στη Eurovision έως την ένταξη στο Rock and Roll Hall of Fame.

Abba Voyage

Το σουηδικό σούπερ συγκρότημα της ποπ γιορτάζει τη διετή επέτειο του Abba Voyage, της συναρπαστικής εμπειρίας με έδρα το Λονδίνο με τα ψηφιακά Abba-tars να ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος σε στάδιο.

Από την εποχή της Eurovision μέχρι σήμερα

Ο Μπιορν Ουλβέους παραδέχτηκε ότι αισθάνεται περισσότερο περήφανος για τη στιγμή που ξεκίνησαν όλα – τη Eurovision επειδή καθιέρωσε το συγκρότημα ως γνωστό όνομα. Ήταν πριν από 50 χρόνια όταν το τετραμελές σουηδικό συγκρότημα ανέβηκε στη σκηνή του Brighton Dome στο Μπράιτον της Αγγλίας και κέρδισε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1974 με το νικητήριο τραγούδι «Waterloo».

«Η αίσθηση μετά ότι τώρα όλος ο κόσμος μας ήξερε και ότι μπορούσαμε να συγκεντρωθούμε στη δημιουργία τραγουδιών ήταν απολύτως φανταστική» είπε το μέλος του συγκροτήματος για τη νίκη των ABBA στη Eurovision κατά τη διάρκεια εκδήλωσης Q&A για τον εορτασμό της επετείου του Abba Voyage.

Ο Άντερσον είπε ότι η στιγμή που αισθάνθηκε μεγαλύτερη ικανοποίηση ήταν όταν προσκλήθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Independent.

«Είναι μερικές στιγμές που ξέρεις ότι έχεις γράψει μια καλή μελωδία. Δεν συμβαίνει συχνά, μπορεί να συνέβη δέκα φορές τα τελευταία 40 χρόνια» ανέφερε.

Sports in

Ο Ντόρσεϊ μπορεί να ξεπεράσει τον… εαυτό του

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να παίξει καλύτερα απ' την πρώτη θητεία του στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024