Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έγραψε ιστορία με την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο Ισπανός προπονητής είναι πολύ αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της ομάδας του λιμανιού.

Ο Βαλβέρδε είναι στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό, σαν οπαδός του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε πριν από λιγες μέρες στο MEGA.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πήγε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει δηλώσεις στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και μόλις έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ξεκίνησε το… πάρτι. Οι οπαδοί των πειραιωτών φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Βάσκου τεχνικού, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη αγάπη τους για τον Βαλβέρδε.

«Συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ»

Για την παρουσία του στην Ελλάδα για τον τελικό του Ολυμπιακού: «Είναι πραγματικά συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ. Πέρασα εδώ τρία υπέροχα χρόνια και συγκινούμαι που ο κόσμος με θυμάται έτσι».

Για τη Μαρίνα Τσαλή (σ.σ. τη μεταφράστρια της ομάδας): «Είναι η καλύτερη προπονητής (σ.σ. γέλια), έχει μάθει όλα τα μυστικά. Μπορεί να γίνει και προπονήτρια».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Οι Βάσκοι προπονητές και ο Ολυμπιακός έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Η ομάδα ταιριάζει με τον τρόπο που προπονούμε, οπότε έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση».

Για το αν θα πανηγυρίσει τα γκολ: «Μακάρι να πανηγυρίσω γκολ του Ολυμπιακού σήμερα, τα γκολ που θα μείνουν στην ιστορία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό, βέβαια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αλλά ελπίζω πραγματικά να βγούμε νικητές. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι πανέμορφο αυτό που νιώθω όταν έρχομαι εδώ. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους για την αγάπη που μού δείχνουν».

Ο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να κάνει δηλώσεις εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο του Ολυμπιακού:

Η αγκαλιά Βαλβέρδε-Μεντιλίμπαρ: