Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Έσε: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έφερε ηρεμία, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τρελαίνονται για την ομάδα»

Έσε: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έφερε ηρεμία, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τρελαίνονται για την ομάδα»

Ο Σαντιάγο Έσε μίλησε για τον τελικό απέναντι στη Φιορεντίνα, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά και την εξέλιξή του στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League (22:00) στην «Opap Arena» .

Λίγες ώρες πριν τη σπουδαία αναμέτρηση ο Σαντιάγο Έσε, μίλησε στη «Marca» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στους φίλους του Ολυμπιακού και την εξέλιξη της καριέρας του στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ο Χοσέ μας έχει δώσει πολλή ηρεμία από την πρώτη μέρα που έφτασε. Θέλει να ζήσουμε το παιχνίδι για ενενήντα λεπτά και να μην χάσουμε τη συγκέντρωση ούτε να χαμηλώσουμε την ένταση για ένα δευτερόλεπτο. Μας λέει να μην κουραζόμαστε να κάνουμε τα πράγματα καλά. Θέλει να είμαστε σωστή ομάδα, τόσο στην προπόνηση όσο και στην ξεκούραση, την ακρίβεια και την καλή καθημερινή προπόνηση».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού, ο Έσε ανέφερε: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τρελαίνονται για το ποδόσφαιρο και έχουν πολύ πάθος για τον σύλλογο. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και φωνάζουν και τραγουδούν ασταμάτητα. Μοιάζουν πολύ με τον Αργεντινό οπαδό λόγω του πώς νιώθουν και της αγάπης που έχουν για τον σύλλογο. Νιώθω πολύ αγαπητός από τους οπαδούς, μου δείχνουν την αγάπη τους καθημερινά και είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων».

Οσο για τη ζωή του στην Ελλάδα, ο 22χρονος μέσος δήλωσε:
«Η άφιξη μου στην Ελλάδα με έχει κάνει να μεγαλώσω σε πτυχές ωριμότητας. Άρχισα να παίζω αγώνες Europa League και Conference League εναντίον μεγάλων αντιπάλων όπου πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος ή σε υψηλή ένταση μέχρι το τέλος του αγώνα. Είναι πολύ υψηλό επίπεδο ζήτησης και νομίζω ότι σήμερα το να παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια μου έχει δώσει εμπειρία για τα επόμενα χρόνια της καριέρας μου.

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Θέλετε πάντα να συνεχίσετε να κάνετε άλματα ανάπτυξης στην καριέρα σας και να προσπαθείτε να φτάσετε όσο πιο ψηλά γίνεται όσον αφορά τα πρωταθλήματα και τις ομάδες, αλλά από προσωπική άποψη είναι κάτι από το οποίο προσπαθώ πάντα να μείνω έξω και αφήνω τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί μου να το φροντίζουν»,

Για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Μπέτις πέρυσι το καλοκαίρι: «Ναι, το περασμένο καλοκαίρι ήταν ταραχώδες. Υπήρχαν μερικές ενδιαφερόμενες ομάδες που ήρθαν να μιλήσουν με τον ατζέντη μου και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Το θέμα της Μπέτις ήταν κάτι πολύ ωραίο… Είχα την ευκαιρία να μιλήσω τότε με τον Ραμόν Πλάνες ο οποίος με ακολουθούσε, που ενδιαφερόταν, και για κάποιον με την καριέρα του να με ακολουθεί είναι τιμή για κάποιον ως παίκτη. Δυστυχώς, οι χρόνοι διαβατηρίων καθυστέρησαν όλες αυτές τις «ευκαιρίες». Όμως, όπως λέω πάντα, τα πράγματα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και είχα την ευκαιρία να ενταχθώ σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, κάτι που είναι φανταστικό και τον οποίο είμαι πολύ ευγνώμων που έζησα απίστευτα πράγματα».

Sports in

«Τρέλα» και στην Καλαμάτα για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού θαύμασαν από κοντά και φωτογραφήθηκαν με τις ευρωκούπες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024