Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού για τον τελικό

Η UEFA ακυρώνει εισιτήρια οπαδών του Ολυμπιακού για τον τελικό

Η UEFA ακυρώνει «μπλε» εισιτήρια που είχαν πάει σε οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League, απέναντι στην Φιορεντίνα.

Απίστευτα πράγματα από την UEFA, που ακυρώνει «μπλε» εισιτήρια που είχαν πάει σε οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου τελικού του Conference League, απέναντι στην Φιορεντίνα.

Νωρίτερα, η ομοσπονδία είχε τονίσει πως αν οι φίλαθλοι με «μπλε» εισιτήρια δεν φορούσαν ουδέτερο ρουχισμό ή ρουχισμό της Φιορεντίνα, θα τους απαγορευόταν η είσοδος στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας λίγες ώρες πριν τον τελικό

Τελικά η UEFA αποφάσισε την ακύρωση κάποιων εισιτηρίων και μάλιστα τα «εξαφάνισαν» από την ειδική εφαρμογή που έχουν στα κινητά του οι κάτοχοι.

Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: «Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα»

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας»

Η προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες που έχουν μπλε εισιτήριο: "Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα"

Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, το οποίο πρακτικά σημαίνει πως θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο.

Από εκεί, από τις 18:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η μετακίνησή τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν συνοδεία της αστυνομίας στο γήπεδο. Οι φίλοι των «βιόλα» έχουν μπλε εισιτήρια και έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ, όπου θα πάρουν λεωφορεία και θα μεταφερθούν προς το γήπεδο.

Όσον αφορά ανθρώπους που δεν είναι υποστηρικτές της μίας ή ης άλλης ομάδας τα εισιτήριά τους είναι λευκού χρώματος και θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον Περισσό.

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024