Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ρομπέρτο: «Το αξίζει ο Ολυμπιακός – Θέλω να το σηκώσει»

Ρομπέρτο: «Το αξίζει ο Ολυμπιακός – Θέλω να το σηκώσει»

Ο Ρομπέρτο μίλησε στη Marca για τον Ολυμπιακό

Ο Ρομπέρτο έδωσε συνέντευξη στη Marca και αναφέρθηκε στον τελικό του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και τη Φιορεντίνα, παίρνοντας το μέρος των «ερυθρόλευκων», καθώς όπως είπε αξίζουν αυτό το τρόπαιο πολλοί άνθρωποι μέσα στον σύλλογο.

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο Ρομπέρτο στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Marca:

Για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό:

«H προσφορά του Ολυμπιακού ήρθε μέσω του Μίτσελ που ήταν εκεί. Ενδιαφέρθηκε για μένα και ξεκίνησα μια περιπέτεια, λίγο με κλειστά μάτια, που αργότερα έγινε η πιο λαμπρή περίοδος της καριέρας μου. Ο Ολυμπιακός, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, σημαίνει να βιώνεις την αίσθηση ότι είσαι στην κορυφή.
Νιώθεις ότι ό,τι κάνεις, κάνεις καλά και νιώθεις την αναγνώριση όλων των ανθρώπων που σε ακολουθούν και αυτό σου δίνει την ευκαιρία και σου δίνει πολύ σημαντική ασφάλεια να αντιμετωπίσεις έναν αγώνα τόσο απαιτητικό όσο το Champions League, όπου έζησα μια από τις πιο ιδιαίτερες βραδιές ολόκληρης της καριέρας μου και κοιτάζοντας πίσω, ξέρω πώς να αναγνωρίσω τέλεια μέσα μου πώς ένιωσα εκείνη τη στιγμή»,

Για την αποχώρησή του:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένα βήμα που ήταν πολύ δύσκολο να κάνω, γιατί ο Ολυμπιακός εκείνη την εποχή ήταν το σπίτι μου και το λέω με πεποίθηση και με μεγάλο ενθουσιασμό επίσης»,

Για το σημερινό μεγάλο ματς:

«Λοιπόν, καταρχάς, θεωρώ απόλυτη επιτυχία τη δημιουργία αυτής της διοργάνωσης. Δίνει την ευκαιρία σε ομάδες που ίσως στα πρωταθλήματά τους δεν έχουν πρόσβαση να παίξουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να πάνε τόσο μακριά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τους δίνει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να φτάσουν σε τελικό, σε ευρωπαϊκό τελικό. Περίπτωση που συμβαίνει, για παράδειγμα, με τον Ολυμπιακό ή τη Φιορεντίνα, που είναι οι δύο ομάδες που θα παίξουν τον τελικό.

Λοιπόν, θα ήθελα πολύ να κερδίσει ο Ολυμπιακός. Τελικά υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που είναι εκεί στην Αθήνα και θα ήθελα πολύ να κερδίσουν γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το αξίζουν. Νομίζω ότι ο σύλλογος το αξίζει. Θα λυπόμουν για τη Φιορεντίνα δύο συνεχόμενους τελικούς χωρίς να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά…. Αλλά η ευθυμία μου θα ήταν νίκη για τον Ολυμπιακό».

Sports in

Σπανούλης: Κατάφερε να μην παρουσιάσει μια… «εθνική του Γιάννη»!

Το μεγαλύτερο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Προολυμπιακό τουρνουά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024