Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Εκτός εαυτού με οπαδούς του Τραμπ – «Είστε γκάνγκστερ»

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Εκτός εαυτού με οπαδούς του Τραμπ – «Είστε γκάνγκστερ»

Απίστευτες σκηνές έντασης έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη καθώς ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αντάλλαξε φιλοφρονήσεις και «κοσμητικά επίθετα» με οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο έγινε την Τρίτη το πρόσωπο της προεκλογικής εκστρατείας του Τζο Μπάιντεν καθώς εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά μπροστά από τις κάμερες στις ΗΠΑ, στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου λάμβανε χώρα η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ.

Διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ, οι οποίοι φώναζαν ότι είναι «πληρωμένος, ξεπουλημένος» στην Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, «ένα τίποτα» και ένας «μικρός αλήτης» του οποίου οι «ταινίες είναι χάλια»

Ο δημοφιλής ηθοποιός που έχει στηρίξει τον Τζο Μπάιντεν και είχε καταφερθεί κατά του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών χαρακτήρισε τον Τραμπ έναν «κλόουν» που θα μπορούσε να γίνει ένας «τύραννος».

Η παρέμβαση του Ντε Νίρο οργανώθηκε από την ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του Δημοκρατικού προέδρου Τζο Μπάιντεν κι ενώ ταυτόχρονα, δύο βήματα μακριά, ο Ντόναλντ Τραμπ άκουγε τους δικηγόρους του να αγορεύουν και να ζητούν την αθώωσή του στη δικαστική αίθουσα, όπου διεξάγεται η ποινική δίκη του.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να σπείρει το απόλυτο χάος, θέλει να καταστρέψει όχι μόνο την πόλη, αλλά και τη χώρα, και εν τέλει μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο»,  είπε μεταξύ άλλων ο πολυβραβευμένος ηθοποιός.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δέχθηκε λεκτικές επιθέσεις από υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, οι οποίοι τον έβριζαν με εκφράσεις όπως «Γ@@@μω τον Τζο Μπάιντεν» και «ο Ντε Νίρο είναι γκάνγκστερ» σε μια προσπάθεια να πνίξουν τη φωνή του.

Ένταση με διαδηλωτές

Μετά τη συνέντευξη Τύπου και επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό του, η ένταση κορυφώθηκε καθώς η λεκτική επίθεση συνεχίστηκε με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να χάνει την ψυχραιμία του και να τα βάζει με κάποιους διαδηλωτές υπέρ του Τραμπ, οι οποίοι φώναζαν ότι είναι «πληρωμένος, ξεπουλημένος» στην Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, «ένα τίποτα» και ένας «μικρός αλήτης» του οποίου οι «ταινίες είναι χάλια».

«Δεν πρόκειται να εκφοβίσετε», απάντησε ο Ντε Νίρο. «Αυτό κάνει ο Τραμπ. … Εμείς θα αντεπιτεθούμε. Προσπαθούμε να γίνουμε κύριοι σε αυτόν τον κόσμο, οι Δημοκρατικοί. Εσείς είστε γκάνγκστερ. Είστε γκάνγκστερ!», απάντησε σε έντονο φως και εμφανώς εκνευρισμένος

«Είστε ξεπλυμένοι», φώναξε ένας διαδηλωτής.

«Αντε γ@@@σου», απάντησε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο προτού αποχωρήσει και λήξει η ένταση με την παρέμβαση τον ψυχρομέτρων και τους άνδρες της ασφάλειάς του να τον απομακρύνουν.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024