Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Slimane, που καθήλωσε με την ερμηνεία του στη Eurovision, έρχεται στην Ελλάδα

Ο Slimane, που καθήλωσε με την ερμηνεία του στη Eurovision, έρχεται στην Ελλάδα

Ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στη φετινή Eurovision ήταν για πολλούς ο πραγματικός νικητής του διαγωνισμού

Μετά τη συγκλονιστική και συγκινητική ερμηνεία του στο διαγωνισμό της Eurovision 2024, ο SLIMANE, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, το 2025, εμφανίζεται στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!!

Έχοντας ήδη στις αποσκευές του πωλήσεις 2 εκατομμυρίων προσωπικών άλμπουμς, 1 εκατομμύριο θεατές στα σόου του και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια streams σε όλο τον κόσμο, μαζί με 5 μουσικά βραβεία NRJ και ένα Victoire de la Musique, ο Slimane χαρίζει ρίγη συγκίνησης και ενθουσιασμού.

Η εκπροσώπηση της Γαλλίας, στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, κρίθηκε, κατά γενική ομολογία, εμβληματική. Η συγκλονιστική του ερμηνεία στο ερωτικό τραγούδι «Amour», καθήλωσε το ευρωπαϊκό κοινό, καθιστώντας το ως ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του διαγωνισμού.

Είναι αξιοσημείωτο ότι, Το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον SLIMANE, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του «Amour» στη χώρα μας, γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Ο τραγουδιστής της αγάπης ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του,αρχές του 2025, και θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, στο Θέατρο Παλλάς, στις 15 Φεβρουαρίου 2025, για μια εμπειρία που κόβει την ανάσα.

Η μουσική του εκφράζει ό,τι δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις και ό,τι δεν μπορεί να μείνει σιωπηλό.

Ο SLIMANE ξεκίνησε την καριέρα του κερδίζοντας την 5η σεζόν στο διαγωνισμό «The Voice» της Γαλλίας, στις 14 Μαΐου 2016. Από την αρχή της καλλιτεχνικής του διαδρομής, από τα πιάνο μπαρ του Paris Pigalle μέχρι τις sold-out περιοδείες του στο ARENA, οι εμφανίσεις του Slimane είναι μια ωδή στην επιμονή, το ταλέντο και το πάθος.

Κάθε μουσική του παράσταση είναι ένα κύμα δύναμης, ευαισθησίας και αγάπης. Αυτός ο εξαιρετικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός πετυχαίνει να σφυρηλατήσει μια άρρηκτη και συναισθηματική σχέση με το κοινό.

Αυτήν τη σχέση θα απολαύσουμε στην Αθήνα, στο Θέατρο Παλλάς, στις 15 Φεβρουαρίου 2025.

Η προπώληση ξεκίνησε!!!

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024