Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα ζώδια που θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το καλοκαίρι

Αυτά είναι τα ζώδια που θα βρουν τον απόλυτο έρωτα το καλοκαίρι

Για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά των παρακάτω ζωδίων.

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ερωτικά και αυτό γιατί η Αφροδίτη και ο Δίας θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο. Οι προηγούμενοι μήνες μπορεί να ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι, ειδικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι των σχέσεων και κυρίως των ερωτικών. Από τον Μάιο όμως, το τοπίο αλλάζει, με τους πλανήτες να δημιουργούν καλύτερες όψεις, πιο ερωτικές και σίγουρα πιο αισιόδοξες.

Θα αρχίσει σταδιακά να μπαίνει ένα τέλος στις αποτυχημένες γνωριμίες και ενδεχομένως, ένα νέο πρόσωπο να μπει στη ζωή σας με μακροπρόθεσμο σκοπό, ειδικά αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια. Για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους, δίνοντας σας ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να δημιουργήσετε νέους δεσμούς.

Δίδυμοι

Θα εστιάσετε έντονα στην εμφάνισή σας, και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα ανοίξει έναν νέο κύκλο γνωριμιών. Το σίγουρο είναι πως θα βιώσετε μία από τις πιο γοητευτικές και τρυφερές περιόδους του χρόνου, ενώ ο Δίας επίσης στο ζώδιο σας θα σας φέρει τύχη και επέκταση σε κάθε τομέα.

Οφείλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτό το διάστημα, προκειμένου να βρείτε αυτό που έχετε ονειρευτεί, είτε αφορά τα προσωπικά, τα ερωτικά και τα κοινωνικά σας. Αν πάλι κάποιοι από σας νιώθετε ότι μία σχέση έχει φθαρεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ρίξετε οριστικούς τίτλους τέλους για να ξανανοίξετε τα φτερά σας σε πιο φωτεινούς ορίζοντες.

Ζυγοί

Ο κυβερνήτης σας, δηλαδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Διδύμους και τους Καρκίνους, κάνοντας το καλοκαίρι μία από τις πιο συναισθηματικές και ευχάριστες περιόδους του χρόνου. Σας φέρνει καλή τύχη, ανοίγει ορίζοντες και από τον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σας φέρει πολλές λύσεις.

Αν αντιμετωπίζατε κάποιο άσχημο χωρισμό, μια δύσκολη σχέση ή μια ερωτική κατάσταση που σας ταλαιπωρεί, θα μπορέσετε επιτέλους να βγείτε από τον φαύλο κύκλο, και να πάρετε μια ανάσα ζωής και έρωτα με νέα πρόσωπα. Η δύναμή σας θα είναι στην επικοινωνία όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι. Καλό θα είναι να βγείτε εκεί έξω και να δοκιμάσετε τις ερωτικές σας δυνάμεις και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Σκορπιοί

Μπαίνετε σε μια πολύ συναισθηματική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Μπορεί το καλοκαίρι για εσάς να ήταν μια περίοδος διασκέδασης και έρωτα χωρίς δεσμεύσεις, ωστόσο τα πράγματα κάπως αλλάζουν. Και αυτό γιατί οι όψεις της Σελήνης φέρνουν στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα.

Είτε αναζητάτε μια μακροχρόνια σχέση, είτε έναν ανεπανάληπτο έρωτα, ανοίξτε τους ορίζοντες σας γιατί οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Είναι και η απρόβλεπτη επιρροή του Ουρανού, κάτι που σημαίνει πως ένα πρόσωπο μπορεί απρόβλεπτα να μπει στη ζωή σας από εκεί που δεν το περιμένατε. Προσοχή όμως, γιατί εξίσου απρόβλεπτα μπορεί να φύγουν από τη ζωή σας σημαντικοί έρωτες.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024