Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτές είναι οι top αποχρώσεις πεντικιούρ για το καλοκαίρι του 2024

Αυτές είναι οι top αποχρώσεις πεντικιούρ για το καλοκαίρι του 2024

Οι καλύτερες καλοκαιρινές ιδέες για πεντικιούρ δεν έχουν να κάνουν μόνο με το τι βερνίκι νυχιών θα φαίνεται ωραίο στα δάχτυλα των ποδιών σας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από τα απαλά, λεία πόδια και τα τέλεια διαμορφωμένα νύχια τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα άκρα μας αξίζουν ισάξια περιποίηση, ειδικά τώρα που ετοιμάζεστε – αν δεν το έχετε ήδη κάνει – να φορέσετε τα αγαπημένα σας open-toe παπούτσια.

Οι καλύτερες καλοκαιρινές ιδέες για πεντικιούρ δεν έχουν να κάνουν μόνο με το τι βερνίκι νυχιών θα φαίνεται ωραίο στα δάχτυλα των ποδιών σας. Θα πρέπει επίσης να εξετάσουν ποιο χρώμα θα συμπληρώσει καλύτερα το μανικιούρ σας.

Φυσικά, το να βρεις τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων βερνικιών νυχιών είναι περισσότερο τέχνη παρά επιστήμη. Να θυμάστε ότι η επιλογή κλασσικών χρωμάτων αποτελεί αξία, ωστόσο αν θέλετε τα πόδια σας να μην φαίνονται βαρετά δοκιμάστε πιο έντονα χρώματα.

Απλά παστέλ

Δεν είστε λάτρης των φωτεινών χρωμάτων; Τότε απλά δοκιμάστε τα παστέλ χρώματα και είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσετε. Για πετύχετε τη συγκεκριμένη εμφάνιση δεν έχετε παρά να επιλέξετε το ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών Elixir Professional Semi Gel 774 Aura Blue Απαλό Γαλάζιο 5ml.

Colorblocking

Αν σας αρέσει η ιδέα του colorblocking αλλά δεν είστε έτοιμοι να το δοκιμάσετε με τα ρούχα σας, δοκιμάστε το στα νύχια σας. Μπορείτε να συνδυάσετε το κίτρινο λεμόνι με το κοραλί ή το βιολετί και το βαθύ ναυτικό. Για να αποκτήσετε την εμφάνιση, δοκιμάστε το ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών Elixir Professional Semi Gel 615 Coral Ροζ Κοραλί 5ml,αλλά και το ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών Elixir Semi Gel 949 Baa 8ml.

Ζεστά και φωτεινά

Αν δεν σας αρέσει να ρισκάρετε με τα χρώματα δοκιμάστε ζεστούς και φωτεινούς τόνους. Για παράδειγμα δοκιμάστε μια πιο φωτεινή απόχρωση και μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο χαρούμενη σας κάνει. Αντί για κλασικό ροζ μπαλέτου, χρησιμοποιήσετε μπεζ στα δάχτυλα και έντονο πορτοκαλί ή κόκκινο στα δάχτυλα των ποδιών. Δοκιμάστε το ημιμόνιμο Βερνίkι Νυχιών ElixirSemi Gel 594 Crimson 5ml εάν θέλετε να πετύχετε το τέλειο κόκκινο.

Λευκά

Τίποτα δεν θυμίζει περισσότερο το καλοκαίρι από τα λευκά νύχια και τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτό το καλοκαίρι, τα γαλακτώδη λευκά θα συνεχίσουν να κυριαρχούν. Οποιαδήποτε παραλλαγή ενός απαλού, ουδέτερου λευκού βερνικιού στα δάχτυλα των ποδιών συμπληρώνει όλους τους τόνους δέρματος. Δοκιμάστε λοιπόν το ημιμόνιμο Βερνίκι Νυχιών Opi Gelcolor Funny Bunny Gch22 15ml
Οτιδήποτε ψάχνετε για την περιποίηση των άκρων θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr για να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα στα χέρια και τα πόδια σας.

Και μην ξεχνάτε πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Προλάβετε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σου. Βρείτε με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάτε και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

Σέκουλιτς: «Η Ελλάδα έχει φοβερή ομάδα»

Την Ελλάδα ως φαβορί έχρισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Σλοβενίας, Αλεξάντερ Σέκουλιτς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024