Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης για το γιο του: Η μαμά του τον έκανε Ολυμπιακό - Είναι στις ακαδημίες και ακολουθεί την ομάδα

Ανδρουλάκης για το γιο του: Η μαμά του τον έκανε Ολυμπιακό – Είναι στις ακαδημίες και ακολουθεί την ομάδα

«'Εκμεταλλεύτηκαν' τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον καθοδήγησε εκεί που ήθελε», είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον γιο που του βγήκε φανατικός Ολυμπιακός

Μία εξομολόγηση για τον γιο του έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, την επομένη της μεγάλης ευρωπαϊκής επιτυχίας του Ολυμπιακού, την οποία, εξάλλου, παρακολούθησε και ο ίδιος μέσα από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Ο γιος έγινε Ολυμπιακός από τη μαμά. ‘Εκμεταλλεύτηκαν’ τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον καθοδήγησε εκεί που ήθελε», ανέφερε χαριτολογώντας ο «παναθηναϊκών» πεποιθήσεων πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπε, μάλιστα, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο γιος του «τώρα έχει πάει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έχει δεθεί με την ομάδα και την ακολουθεί. Πήγαμε, λοιπόν, χθες στο γήπεδο».

«Ήταν μία μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και συγχαρητήρια. Γενικά, φέτος ήταν μία χρονιά μεγάλων επιτυχιών για τον ελληνικό αθλητισμό. Μακάρι να πηγαίνουν όλες οι ελληνικές ομάδες καλά», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι πατέρας και γιος απολαμβάνουν να παίζουν μαζί μπάσκετ, ώστε και εκείνος, με τη σειρά του, όπως είπε, να τον «μυήσει» στη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ.

Η ανάρτηση Ανδρουλάκη για τη νίκη του Ολυμπιακού

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, που βρέθηκε στην «Opap Arena» μαζί με τον γιο του – οπαδό του Ολυμπιακού, παρακολούθησε την ομάδα του Πειραιά να κατακτά το Conference League.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον Ολυμπιακό με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας λόγο για ένα «συγκλονιστικό παιχνίδι», μέσα από το οποίο ο Ολυμπιακός «πέτυχε να κατακτήσει το Conference League, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο σε συλλογικό επίπεδο στο ποδόσφαιρο».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024