Ο Ολυμπιακός είναι Κυπελλούχος Ευρώπης, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν της Φιορεντίνα στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League.

Ο μικρός Γιάννης που έχει γίνει σύμβολο το τελευταίο διάστημα ήταν εκεί και μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είναι απλά ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είναι ο Γιάννης όλων των ομάδων.

Έζησε από κοντά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του Europa Conference League.

Οι δηλώσεις που έκανε ο μικρός Γιάννης:

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την EuroLeague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί: «Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική».

Για το τρόπαιο του Ολυμπιακού: «Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα».

Και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα τραγούδι καθώς τραγούδησε: «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου».