Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Καίγεται» η Ελλάδα για το μεγαλείο σου Ολυμπιακέ

«Καίγεται» η Ελλάδα για το μεγαλείο σου Ολυμπιακέ

Ένα μεγαλείο που δεν έχει τελειωμό κι αυτή η κόκκινη λαοθάλασσα που έχει πλημμυρίσει όλη τη χώρα φανερώνει την αστείρευτη δύναμη που έχει ο Θρύλος

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ, δόξα στην ομαδάρα του Θρύλου που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει και κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο. 

Ο Θρύλος είναι στην κορυφή της Ευρώπης, με τον Eλ Κααμπί να στέλνει τον Ολυμπιακό στον έβδομο ουρανό, και όλη η χώρα ζει απίστευτες μοναδικές στιγμές έκστασης για την κατάκτηση του Europa Conference League από τους Πειραιώτες.

Οι στιγμές που ζει η χώρα είναι μοναδικές και ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού θα κρατήσει ξύπνια όλη την Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε την ενδοξότερη σελίδα της «χρυσής» ιστορίας του και με τη νίκη επί της Φιορεντίνα με 1-0 κατέκτησε το Conference League.

«Σήμερα δεν είναι ένα όνειρο τρελό, είναι μια πραγματικότητα», τόνισε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όλη η χώρα είναι στο… πόδι, «καίγεται» η Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη για το μεγαλείο σου Ολυμπιακέ.

Το «εορταστικό» λεωφορείο του Ολυμπιακού έξω από τα γραφεία της Alter Ego στη Συγγρού

Η ομάδα του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του πειραϊκού συλλόγου και κατόπιν αυτού ξεκίνησε για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Εκεί, χιλιάδες φίλοι των θριαμβευτών ανέμεναν μ’ ενθουσιασμό την έναρξη της μεγάλης φιέστας του Θρύλου. Η Ελλάδα αγρυπνά, η Ευρώπη υποκλίνεται στο μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Ένα μεγαλείο που δεν έχει τελειωμό κι αυτή η κόκκινη λαοθάλασσα που έχει πλημμυρίσει όλη τη χώρα φανερώνει την αστείρευτη δύναμη που έχει ο Θρύλος.

Όταν το «εορταστικό» λεωφορείο αφίχθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, επικράτησε παροξυσμός. Εν συνεχεία, τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού έτυχαν υποδοχής ηρώων κι εκδηλώσεως λατρείας προς το πρόσωπό τους.

Συγκίνηση και συνάμα ντελίριο προκάλεσαν τα λόγια που απηύθυνε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον παρευρισκόμενο λαό του Θρύλου. «Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα», τόνισε ο ίδιος.

Ανεπανάληπτες εικόνες από τον Πειραιά

Ο Πειραιάς, η Αθήνα, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη όλα τα νησιά όλη η χώρα αποθεώνει τον Ολυμπιακό.

Η στιγμή που ο Ελ Κααμπί πετυχαίνει το γκολ του Ολυμπιακού

Πώς το πανηγύρισαν στον Πειραιά

Οι στιγμές που ζει η χώρα είναι μοναδικές και ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού θα κρατήσει ξύπνια όλη την Ελλάδα.

Βόλος: Φλέγεται από τους πανηγυρισμούς η πρωτεύουσα της Μαγνησίας- Έχει κλείσει το κέντρο από χιλιάδες φιλάθλους

Πανζουρλισμός στο κέντρο Βόλου από χιλιάδες ανθρώπους που πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό και ζουν ανεπανάληπτες στιγμές στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Χιλιάδες υποστηρικτές των ερυθρόλευκων κατεβαίνουν με κάθε μέσον προς το κέντρο και την παραλία, πανηγυρίζουν στους δρόμους κρατώντας σημαίες , κασκόλ , σκούφους και φανέλες με τα σήματα του «Θρύλου» και φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Αυτοκίνητα που κορνάρουν συνεχώς με ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα κινούνται από κάθε περιοχή προς το κέντρο του Βόλου που έχει κλείσει από την αστυνομία αφού οι λεωφόροι Ιάσονος και Δημητριάδος είναι γεμάτες από κόσμο που πανηγυρίζει για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πυροτεχνήματα , κροτίδες και φωτοβολίδες δημιουργούν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα ενώ οι προβολείς στο λιμάνι κάνουν κυριολεκτικά την νύχτα ημέρα, αφού οι χιλιάδες του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία και παρακολουθούσαν τον αγώνα από τεράστιες οθόνες έχουν κατακλύσει την περιοχή από το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας μέχρι και στο Πανεπιστήμιο.

Όλος ο Βόλος πανηγυρίζει τη μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και καταφθάνουν συνεχώς χιλιάδες αυτοκίνητα από τη Νέα Ιωνία, την Αγριά, τον Άναυρο, τον Άνω Βόλο στο κέντρο με σημαίες και κασκόλ και συμμετέχουν στους πανηγυρισμούς και ζουν τις ανεπανάληπτες στιγμές.

Εικόνες πανηγυρισμών από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Παντού ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά πανηγυρίζει για το θαύμα που έγινε. Το κόκκινο θαύμα του θρύλου και το «ηφαίστειο» ξύπνησε. Η Ελλάδα δεν θα πάει για ύπνο απόψε.

Ζωηροί και ενθουσιώδεις οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό σε Χανιά και Ρέθυμνο. Με την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, οι πλατείες Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά και Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο πλημμυρίσανε από οπαδούς και φίλους της ομάδας μετά την αγωνία στο παιχνίδι και τη χαρά στην παράταση του. Βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, κόρνες, κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού συνέθεσαν χρώμα και κλίμα στους νόμους της Δυτικής Κρήτης. Γνωστοί για την ένταση τους στις χαρές οι Κρητικοί απόψε γλεντούν τη νίκη της ομάδας τους. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα με τη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών.

Ρέθυμνο:

Πάτρα:

Πύργος:

Λαμία:

Κέρκυρα:

Γρεβενά:

Ζάκυνθος:

Ναύπακτος:

Τήνος:

Αργολίδα:

Αλεξανδρούπολη:

Κως:

Ιωάννινα:

Αλλά και οι εικόνες από εκτυλίχθηκαν μες στο γήπεδο της ΑΕΚ αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ήταν πραγματικά ανεπανάληπτες.

Ο αρχιτέκτονα της επιτυχίας, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκης, έγινε ένα με τους παίκτες, σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στον αττικό ουρανό και πανηγύρισε τον ανεπανάληπτο άθλο του δημιουργήματός του.

Άπαντες έγιναν μια μεγάλη, ερυθρόλευκη αγκαλιά – της μεγάλης ολυμπιακής οικογένειας, που είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Sports in

Επίσημο: Ο Έσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική Αργεντινής

Ο Σαντιάγο Έσε είναι και επίσημα στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024