Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Λουτσέσκου απέρριψε πρόταση της Μπεσίκτας»

«Ο Λουτσέσκου απέρριψε πρόταση της Μπεσίκτας»

Αρνητική απάντηση σε πρόταση της Μπεσίκτας έδωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Τα προηγούμενα 24ωρα τουρκικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πρώτος στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές που θα αναλάβουν την Μπεσίκτας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από ρεπόρτερ της «Fanatik», οι «μαύροι αετοί», το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο Ουμούτ Εκέν κάνει λόγο για συνάντηση του προέδρου του συλλόγου, Χασάν Αράτ, με τον Ρουμάνο προπονητή στη Θεσσαλονίκη, στην οποία κατατέθηκε προσφορά.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω ρεπόρτερ, η απάντηση του αρχιτέκτονα της φετινής εξαιρετικής σεζόν για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ ήταν αρνητική.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:


Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου έτους ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο και το deal σφραγίστηκε τον Φλεβάρη, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το καλοκαίρι του 2027. Οι Τούρκοι ανέφεραν στα προηγούμενα ρεπορτάζ τους ότι ο 55χρονος προπονητής έχει ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται εδώ και καιρό σε αναζήτηση νέου τεχνικού που θα την οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μια μέτρια σεζόν με πολλές αλλαγές στον πάγκο της. Μετά την απομάκρυνση του Φερνάντο Σάντος, ο τουρκικός σύλλογος πορεύτηκε με τον υπηρεσιακό προπονητή, Σερντάρ Τοπρακτέπε.

Sports in

Το ελληνικό τένις γράφει ιστορία στο Παρίσι (pics)

Mαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις στο Παρίσι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 04 Ιουλίου 2024