Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Πατουλίδου για Ολυμπιακό: Θρίαμβος, χθες η Ελλάδα διέπρεψε

Πατουλίδου για Ολυμπιακό: Θρίαμβος, χθες η Ελλάδα διέπρεψε

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 1992 Βούλα Πατουλίδου μίλησε για τη χθεσινή μεγαλειώδης νίκη του Ολυμπιακού

Θρίαμβο χαρακτήρισε την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ Βούλα Πατουλίδου, μιλώντας στο MEGA.

Όπως ανέφερε η Βούλα Πατουλίδου, «συγχαρητήρια σε όλους, νομίζω ότι είναι το ωραιότερο πάνελ που μετέχω τον τελευταίο καιρό. Και να μαλώσω θα το ευχαριστηθώ, αν και δεν υπάρχει περίπτωση, το αποτέλεσμα ήταν καλό. Χθες η Ελλάδα διέπρεψε, εγώ έτσι το βλέπω».

«Αν είχαμε τέτοια κερκίδα νομίζω από τα αποδυτήρια θα είχαμε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ»

Συνέχισε λέγοντας πως «επειδή βλέπω όλων τα μάτια να γυαλίζουν και επειδή, ανάθεμά του το ποδόσφαιρο κρατάει πολύ και επειδή θέλεις το αποτέλεσμα αυτό που ήταν τελικά, το αναμενόμενο, γύριζα να δω, και τελικά έχασα το γκολ και το είδα μετά στην επανάληψη».

Υπογράμμισε τη σημαντικότητα ύπαρξης Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ και την ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

«Ειλικρινά αυτό το χθεσινό της απόλυτης προσοχής, αναμονής, της έκπληξης, του μεγάλου δώρου, πριν από τα 100 χρόνια, νομίζω ότι ήταν το μεγαλύτερο δώρο. Το ότι υπήρχαν επίσης Έλληνες μέσα στην ομάδα, παιδάκια που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας, σημαίνει ότι γίνεται δουλειά (…) και κρατάμε τα παιδιά μας εδώ πέρα προκειμένου να διαπρέψουν μετά στο εξωτερικό και αυτό που έγινε μου θύμισε τις εποχές εκείνες που λένε ότι η απόλυτη ανατροπή είναι μέσα στην ψυχή του καθενός μας. Αν θέλεις θα τη ζήσεις, θα συνεργαστείς και μετά θα χαρούμε όλοι. Γιατί πραγματικά ήταν η απόλυτη ανατροπή», είπε η χρυσή ολυμπιονίκης του 1992.

«Παλεύεις τον κακό σου εαυτό»

Για την ψυχολογία των αθλητών σε μεγάλες διοργανώσεις η Βούλα Πατουλίδου σημείωσε πως πρωτίστως δεν παλεύεις τον αντίπαλό σου, παλεύεις τον κακό σου εαυτό

«Μπαίνεις μέσα κρατώντας την αναπνοή για να μην τσιρίξει πριν ακόμα τελειώσει το ματς. Κρατάς και λες πρέπει να αντέξω, πρέπει να παλέψω. Πρωτίστως δεν παλεύεις τον αντίπαλό σου, παλεύεις τον κακό σου εαυτό, εκείνη την στιγμή να μη λιποψυχήσεις, να μη λυγίσεις, να καλύψεις τις αδυναμίες τις οποίες έχεις προπονηθεί για να φτάσεις στη μεγάλη στιγμή. Αυτό της απόλυτης ανατροπής που το σχεδιάζεις. Εδώ βέβαια έχουν ένα πάρα πολύ καλό τοπίο, κάθε φορά το ζηλεύω, την κερκίδα. Αν είχαμε τέτοια κερκίδα νομίζω από τα αποδυτήρια θα είχαμε κάνει παγκόσμιο ρεκόρ», υπογράμμισε.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στη δική της κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης.

«Είναι πριν 32 χρόνια, 6 Αυγούστου 1992. Τώρα πλέον πηγαίνουμε με πάρα πολύ μεγάλες αξιώσεις, δεν πηγαίνεις ως outsider, σε πάρα πολλά αθλήματα. Και δεν είναι μόνο ο κλασικός αθλητισμός», ανέφερε.

Δείτε όσα είπε στο MEGA:

Sports in

Όλα καλά με Τολιόπουλο!

Καθαρή η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος για τις ενοχλήσεις που είχε στον δεξί ώμο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024