Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
HΠΑ: Πετσόκοψαν άνδρα με ματσέτα στην Times Square της Νέας Υόρκης

HΠΑ: Πετσόκοψαν άνδρα με ματσέτα στην Times Square της Νέας Υόρκης

Ένας άνδρας χτυπήθηκε με ματσέτα στα πόδια μέσα σε ταχυφαγείο γνωστής εταιρείας στην Times Square της Νέας Υόρκης, μέρα μεσημέρι.

Σήμερα ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση με ματσέτα στα πόδια, μέρα-μεσημέρι, στην Times Square της Νέας Υόρκης, την Πέμπτη στις ΗΠΑ. Είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να επιβιώσει. Δεν υπάρχει γνώση σε τι ακριβώς κατάσταση είναι το θύμα, καθώς οι ματσέτες είναι πολύ κοφτερές μαχαίρες. Τρεις άνδρες ύποπτοι έχουν συλληφθεί, δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Η ματσέτα είναι μαχαίρι εκστρατείας και εργασίας, το οποίο χρησιμοποιείται κανονικά για το άνοιγμα μονοπατιών μέσα στην ζούγκλα, για να μην τραυματίζονται οι φίλοι της περιπέτειας από αγκαθωτά δενδρύλλια.  Οι ματσέτες έχουν μάλιστα υπάρξει όργανο γενοκτονίας καθώς χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον στην συστηματική εξόντωση των Τούτσι από τους Χούτου, ενώ πλέον είναι σήμα κατατεθέν από συμμορίες καθώς αποτελεί ένα πολύ τρομακτικό όπλο, παρότι έχει το μειονέκτημα πως δεν μπορεί κάποιος να το κουβαλήσει διακριτικά.

Το θύμα φέρεται να μαχαιρώθηκε και στα δύο πόδια από τρεις άνδρες έξω από ένα εστιατόριο McDonald’s. Ο άνδρας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να επιβιώσει.

Η αστυνομία θέλει να κλείσει αυτή την υπόθεση

Οι ντετέκτιβ ελπίζουν ότι το θύμα θα επιβεβαιώσει την ταυτότητα των υπόπτων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης έλαβε κλήση για το μαχαίρωμα στη δυτική 45η οδό και το Μπρόντγουεϊ γύρω στις 10 το πρωί.

Οι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ένας από τους υπόπτους φορούσε ένα μπλε τζιν, ένα μαύρο πουκάμισο και ένα σακίδιο πλάτης. Ένας δεύτερος ύποπτος φέρεται να φορούσε μαύρη κουκούλα με το λογότυπο ραπ συγκροτήματος και ένας τρίτος φορούσε γκρι κουκούλα και μπλε τζιν.

Το θύμα δεν έχει κατονομαστεί από τους αξιωματούχους της αστυνομίας ενώ έχουν ζητηθεί περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν από την υπηρεσία. Παρότι επιθέσεις και μαχαιρώματα είναι πολύ συχνό φαινόμενο στη Νέα Υόρκη, η χρήση ενός μαχαιριού σχεδιασμένου να σκοτώνει και ουσιαστικά να ακρωτηριάζει, φαίνεται πως τρόμαξε την κοινή γνώμη της Αμερικής.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024