Ο ιστορικός θρίαμβος του Ολυμπιακού, που έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που κατακτά το Europa Conference League, προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμό εντός και εκτός συνόρων. Η κατάκτηση της κούπας πανηγυρίζεται έξαλλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο.

Οι Έλληνες της Αυστραλίας, μπροστά σε γιγαντοοθόνη, έζησαν έντονα τον μεγάλο τελικό. Μέγα πλήθος, μέγα πάθος και ανυπομονησία για το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι το Σίδνεϊ ξέφρενοι πανηγυρισμοί

«Ήταν μια αξέχαστη βραδιά για όλη την Ελλάδα και την Αυστραλία», δήλωσε (greekherald) ο κ. Τριανταφύλλου, παλιός οπαδός του Ολυμπιακού. «Ο Θρυλικός Ολυμπιακός μας έκανε περήφανους και ενθουσίασε όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές του σε όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Πανευτυχείς για τη νίκη ο John και ο Nicholas Drakoulis

Πίσω στην Αθήνα, όπου διεξαγόταν ο τελικός του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, οι Ελληνοαυστραλοί John και Nicholas Drakoulis είχαν την τύχη να είναι παρόντες. Δήλωσαν στον «Ελληνικό Κήρυκα» ότι ήταν πανευτυχείς για τη νίκη. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό που είδαν αυτά τα μάτια», είπαν.

Από άκρη σε άκρη, σε όλη την Ελλάδα, ένα μεγαλείο που δεν έχει τελειωμό. Μια κόκκινη λαοθάλασσα που έχει πλημμυρίσει όλη τη χώρα φανερώνει την αστείρευτη δύναμη που έχει ο Θρύλος.

Ο Πειραιάς, η Αθήνα, η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη όλα τα νησιά όλη η χώρα αποθεώνει τον Ολυμπιακό.