Σάββατο 17 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Τι τρέχει με Paul Mescal και Natalie Portman;

Τι τρέχει με Paul Mescal και Natalie Portman;

Είναι κάτι παραπάνω από δύο καλοί φίλοι Natalie Portman και Paul Mescal;

Ήταν μια κοινή έξοδος της Natalie Portman και του Paul Mescal που στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσουν οι φήμες για το νέο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με αναφορές, Natalie Portman και Paul Mescal είναι απλά φίλοι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να περνάνε καλά μαζί σε μια βραδινή έξοδό τους στο Islington του Λονδίνου την Τρίτη.

Ο Paul Mescal και η Natalie Portman, που πήραν συνέντευξη ο ένας από τον άλλο για το Variety πέρυσι, εμφανίστηκαν με καλή διάθεση καθώς βγήκαν από το μπαρ για ένα τσιγάρο.

Η Natalie Portman ήταν αναμφίβολα ευχαριστημένη που είχε μια διασκεδαστική βραδιά αφού οριστικοποίησε σε χαμηλούς τόνους το διαζύγιό της από τον Benjamin Millepied τον Μάρτιο μετά τις φήμες περί απιστίας.

Ωστόσο, η σχέση της Natalie Portman με τον Paul Mescal είναι αυστηρά πλατωνική και το ζευγάρι διατηρεί φιλική σχέση εδώ και αρκετό καιρό σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ.

O Paul Mescal δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη Natalie Portman για αυτό και ήταν πολύ χαρούμενος που ήταν στην παρέα της ενώ απαθανατίστηκαν μαζί στο Islington την Τρίτη.

«Αν όσο ήμουν στη δραματική σχολή ήξερα ότι θα σου μιλούσα, θα με τσιμπούσα πολλές, πολλές φορές» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Paul Mescal στο Variety, περιγράφοντας τη Natalie Portman ως μια υπέροχη γυναίκα.

Επαίνεσε επίσης την ερμηνεία της κατά την οποία μοιραζόταν μια ένονη σεξουαλική σκηνή με τον νεότερο συμπρωταγωνιστή της Charles Melton.

Στο μεταξύ η Natalie Portman επαίνεσε τον Paul Mescal για τις σεξουαλικές σκηνές του με τον Andrew Scott στο All Us Strangers, αναφέροντς πως ήταν «πολύ καυτές και πολύ τρυφερές».

Υπενθυμίζεται πως η Natalie Portman οριστικοποίησε το διαζύγιό της από τον Benjamin στη Γαλλία τον Μάρτιο, δίνοντας τέλος σε έναν γάμο 12 ετών, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της στο People.

Το πρώην ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τον 12χρονο Aleph και την 7χρονη Amalia, και ζούσαν μαζί στη γενέτειρα του Benjamin στη Γαλλία για αρκετά χρόνια.

Η απιστία και το διαζύγιο

Η Natalie Portman υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Ιούλιο, έναν μήνα αφότου το γαλλικό περιοδικό Voici δημοσίευσε ένα εκρηκτικό ρεπορτάζ πως ο Benjamin είχε σχέση με τη διάσημη 25χρονη ακτιβίστρια Camille Etienne.

Αφού δημοσιοποιήθηκε το ρεπορτάζ, μια πηγή είπε στο People πως ο Benjamin είχε τελειώσει τη σχέση του μαζί της.

«Ξέρει ότι έκανε ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Natalie να τον συγχωρήσει και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη» υπογράμμιζε χαρακτηριστική πηγή από το περιβάλλον του.

Ωστόσο, μέχρι τον επόμενο μήνα η Natalie Portman είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου και στις αρχές Μαρτίου ολοκληρώθηκαν οι νομικές διαδικασίες.

«Είναι τρομερό και δεν έχω καμία επιθυμία να συνεισφέρω σε αυτό» σχολίασε η Natalie Portman όταν ερωτήθηκε για το πώς ένιωθε που γράφτηκαν ιστορίες για τον γάμο της.

Ένα φιλικό της πρόσωπο αποκάλυψε πως η κατάρρευση του γάμου της ήταν αρχικά πολύ δύσκολη για εκείνη, αλλά οι φίλοι της μαζεύτηκαν γύρω της και τη βοήθησαν να περάσει το χειρότερο.

«Η μεγαλύτερη προτεραιότητά της ήταν να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση για τα παιδιά της. Αυτή και ο Ben αγαπούν πραγματικά τα παιδιά τους και είναι εξίσου επικεντρωμένοι στη συνεπιμέλεια. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό» υπογράμμισε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον τους.

Τα ειδύλλια του Paul Mescal

Στο μεταξύ, ο Paul Mescal πιστεύεται ότι είναι single. Ήταν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους που είχε εγγραφεί σε μια εφαρμογή γνωριμιών μετά τον χωρισμό του από την τραγουδίστρια Phoebe Bridgers.

O Paul Mescal ήταν θαυμαστής της Phoebe πριν από την πρώτη τους συνάντηση και άρχισε να βγαίνει με την ταλαντούχο μουσικό το 2020. Λίγο μετά το αξιοσημείωτο δράμα του BBC Normal People που τον μετέτρεψε σε γνωστό όνομα.

Πρόσφατα συνδέθηκε με την Ayo Edebiri, αφού η 28χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα γλυκό στιγμιότυπο μαζί του για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου.

Ο Paul Mescal και η Ayo Edebiri είναι φίλοι εδώ και χρόνια και εθεάθησαν μαζί στα BAFTA τον περασμένο μήνα μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Paul, Andrew Scott.

Λέγεται επίσης ότι η Florence Pugh τράβηξε την προσοχή του σταρ των Normal People, Paul Mescal.

Το ζευγάρι φέρεται να απολάμβανε ο ένας την παρέα του άλλου μετά την απονομή των βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα.

Sports in

Η ιδιαίτερη ανάλυση για τον Γουόκαπ: «Μπορεί να κάνει το… άλμα στο ΝΒΑ;»

Ο Τόμας Γουόκαπ, οι εμφανίσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική ομάδα και η ανάλυση για το ΝΒΑ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024