Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλαδικές 2024: Ο πρώτος viral μαθητής - Πήγε να δώσει εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό στον λαιμό

Πανελλαδικές 2024: Ο πρώτος viral μαθητής – Πήγε να δώσει εξετάσεις με έναν τεράστιο σταυρό στον λαιμό

Ένας μαθητής λίγο πριν ριχτεί στη «μάχη» των Πανελλαδικών, εκτός από το διάβασμα που έριξε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θέλησε να ζητήσει τη βοήθεια του Θεού.

Οι  Πανελλαδικές εξετάσεις κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή  (31/5) με τους μαθητές να εξετάζονται στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία, ωστόσο όπως κάθε χρόνο δεν λείπουν και οι μαθητές που έγιναν viral με τις αντιδράσεις τους.

«Ένας μεγάλος σταυρός δείχνει την πίστη μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές»

Το MEGA εντόπισε έναν μαθητή ο οποίος λίγο πριν ριχτεί στη «μάχη» των εξετάσεων, εκτός από το διάβασμα που έριξε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, θέλησε να κάνει και μία επίκληση στον Θεό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης, μαθητής του 1ου Λυκείου Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε με έναν τεράστιο σταυρό κρεμασμένο στον λαιμό του.

«Χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού»

Μάλιστα εξήγησε ότι επέλεξε να φορέσει αυτόν τον σταυρό καθώς παρόλο που διάβαζε όλη τη χρονιά, όπως είπε, «δεν μπορείς να βασιστείς ούτε στο ένα ούτε στο άλλο, χρειάζεται και η βοήθεια του Θεού».

Όταν, δε, ο δημοσιογράφος του MEGA τον ρώτησε γιατί επέλεξε να βάλει έναν τόσο μεγάλο σταυρό που πιθανότατα αφαίρεσε από τον τοίχο του σπιτιού του, ο νεαρός μαθητής απάντησε πως: «το μέγεθος μετράει προφανώς. Ένας μεγάλος σταυρός δείχνει την πίστη, μεγάλη ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές και γενικά πιστεύω βοηθάει περισσότερο».

Όσο για τον έχει άγχος ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε πως «αν είσαι καλά προετοιμασμένος δεν έχεις άγχος», ενώ για το θέμα της έκθεσης είπε πως «αν έχεις συνείδηση με κάποιες μπορείς να απαντήσεις σε ό,τι και αν πέσει».

Τέλος, ο Παναγιώτης είπε ότι θέλει να περάσει στο Πολυτεχνείο, καθώς θέλει να πάει σε μία σχολή που να του αρέσει και να του προσφέρει και μία επαγγελματική αποκατάσταση για το μέλλον.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024