Σε ελάχιστο χρόνο μετά την καταδίκη του στο δικαστήριο του Μανχάταν ο ιστότοπος του Ντόναλντ Τραμπ άλλαξε αρχική σελίδα και πλέον ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δηλώνει πολιτικός κρατούμενος. Στην Ελλάδα έχοντας πρόσφατα στην ιστορία μας, «πολιτικούς» εκλεγμένους με νεοναζιστικό κόμμα και καταδικασμένους για σειρά εγκληματικών πράξεων να δηλώνουν πολιτικοί κρατούμενοι (σ.σ. ή και άλλους σε πολύ, πολύ μικρότερη ηλικία), ίσως να αντιμετωπίζουμε τέτοιες δηλώσεις με πολύ μικρότερο χιούμορ από όσο θα έπρεπε.

Μια ματιά στον ιστότοπο του Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζει στα αριστερά τις φράσεις «Πολιτικός κρατούμενος» και «Είμαι πολιτικός κρατούμενος», «Μόλις καταδικάστηκα σε μια στημένη πολτική δίκη – κυνήγι μαγισσών», «Δεν έκανα τίποτα λάθος», «Έκαναν έφοδο στο σπίτι μου, με συνέλαβαν, έβγαλαν τη φωτογραφία μου και τώρα μόλις με καταδίκασαν!», το παραλήρημα συνεχίζεται λέγοντας πως «Ο απατεώνας Joe Biden πρέπει να πάρει το μήνυμα – εδώ και τώρα – ότι οι πιθανότητες του για μια 2η θητεία τελειώνουν ΣΗΜΕΡΑ!».

Συνεχίζοντας με κεφαλαία αναγράφεται μετά «ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟ ΜΠΆΙΝΤΕΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΕΞΑΡΧΗΣ!».

Στα δεξιά έχει μια φωτογραφία σύλληψης όπου αναγράφεται η φράση Never Surrender «Μην παραδοθείς ποτέ» και σε ελεύθερη μετάφραση «δεν θα παραδωθώ ποτέ».

Ο Τραμπ μάλιστα χρειάζεται και χρήματα για να πολεμήσει την «τυραννία της Αριστεράς»!

Η κυριαρχία της Αριστεράς… α λα Αμερικανικά

Σε ένα μήνυμα που βγαίνει στην μέση αν πας να βγεις, σε άπταιστα «ακροδεξιά» αναγράφεται το εξής «Όσα μοχθηρά ψέματα και επιθέσεις και αν πετάξουν στον δρόμο μας, ο Πρόεδρος Τραμπ δεν θα παραδώσει ΠΟΤΕ τη μεγάλη μας χώρα στην τυραννία της Αριστεράς! Αλλά οι Δημοκρατικοί θα ξοδέψουν δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν το κίνημά μας, και βασιζόμαστε στη δική σας υποστήριξη για να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε.

Μαζί, θα ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ το Βαθύ Κράτος, θα ΞΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ τον Λευκό Οίκο και θα ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ το 2024! Παρακαλώ σκεφτείτε να ολοκληρώσετε τη συνεισφορά σας σήμερα. Σας ευχαριστούμε!»

Αν νομίζετε πως το αστείο τελειώνει εκεί, η ομάδα του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως από τις χιλιάδες δωρεές έπεσε το σύστημα, ακριβώς το ίδιο σύστημα το οποίο βρίσκεται στην άνωθεν φωτογραφία με τις προτεινόμενες δωρεές. Για να γίνει ακόμα καλύτερο, περνούν οι ίδιες δωρεές με τα ίδια ποσά συνεχώς, για να φαίνεται πως είναι διαφορετικοί οι χρήστες που δίνουν χρήματα στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.