Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ομόνοια: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το βασανιστήριο της 33χρονης

Ομόνοια: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το βασανιστήριο της 33χρονης

Πολύ σκληρές εικόνες από τα βασανιστήρια της 33χρονης στην Ομόνοια στα χέρια του 27χρονη που κρατούσε φυλακισμένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον άγριο βασανισμό της 33χρονης από τον 27χρονο άνδρα που τη μαχαίρωσε, τη βίασε και τη κλείδωσε δεμένη πάνω σε κρεβάτι δωματίου εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην Ομόνοια έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι πολύ σκληρές εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποτυπώνουν το βασανισμό που υπέστη η άτυχη γυναίκα στα χέρια του 27χρονου, στο δωμάτιο της φρίκης, στο οποίο την είχε κλειδώσει και την βασάνιζε, τραυματίζοντάς την σε όλο της το κορμί, ενώ την μαχαίρωσε στον αριστερό μηρό και την τραυμάτισε στο πρόσωπο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που δημοσιεύει το in, οι μώλωπες και τα αιματώματα είναι διάσπαρτα στο κορμί της, ενώ την ίδια ώρα υποστηρίζεται από οξυγόνο στην θωρακοχειρουργική κλινική που νοσηλεύεται.

Πολύ σκληρές εικόνες από τα βασανιστήρια της 33χρονης στην Ομόνοια στα χέρια του 27χρονη που κρατούσε φυλακισμένη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια

Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον βασανισμό της 33χρονης

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος ο 27χρονος

Ο φερόμενος δράστης που συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές και αναγνωρίστηκε από την 33χρονη κοπέλα, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το θύμα ανάφερε προφορικά στους αστυνομικούς ότι ο 27χρονος είναι αυτός που την χτύπησε, ωστόσο δεν μπορούσε να κρατηθεί καθώς η 33χρονη όπως λένε δικαστικές πηγές δεν έδωσε κατάθεση στην οποία να αναφέρει το συγκεκριμένο άτομο και να περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Έτσι στον κατηγορούμενο του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση του τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σε περίπτωση τώρα που η 33χρονη δώσει επίσημα κατάθεση και υποδείξει τον 27χρονο ως τον άνθρωπό που την βασάνισε, τότες ο κατηγορούμενος θα κληθεί για συμπληρωματική απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από δικαστικές πηγές τα στοιχεία που περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή στη δικογραφία δεν κρίθηκαν επαρκή για την κράτηση του κατηγορούμενου.

Όπως αναφέρουν το θύμα είπε στην αρχή προφορικά πως δεν αναγνωρίζει τον δράστη και στην συνέχεια τον αναγνώρισε στο πρόσωπο του 27χρονου.

Sports in

«Σακίλ Ο’ Νιλ και Αντετοκούνμπο σχολιαστές στο Παναθηναϊκός – Σέλτικς»

Η πρόταση της Euroleague για μια αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τους Σέλτικς φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά, καθώς οι Σακίλ Ο’ Νιλ και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι οι σχολιαστές του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024