Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πανελλαδικές 2024: Πίστεψε στα όνειρά της κι έδωσε εξετάσεις σε ηλικία 66 ετών

Πανελλαδικές 2024: Πίστεψε στα όνειρά της κι έδωσε εξετάσεις σε ηλικία 66 ετών

Μία 66χρονη έγινε πηγή έμπνευσης και έδειξε ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, καθώς αποφάσισε να κάνει πράξη τα όνειρά της και να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Οι Πανελλαδικές 2024 έκαναν πρεμιέρα για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, με μία 66χρονη να γίνεται πηγή έμπνευσης και να δείχνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός, καθώς αποφάσισε να κάνει πράξη τα όνειρά της και να δώσει εξετάσεις.

Η κυρία Κατερίνα Κυριάκη, μαθήτρια στο 1ο Εσπερινό Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης μίλησε στον ΑΝΤ1 και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να δώσει εξετάσεις αλλά και την ευχή της να περάσει στο Παιδαγωγικό.

«Ήταν ένα υπέροχο και δύσκολο ταξίδι. Έπρεπε να πάρω πολλές γνώσεις για να φτάσω μέχρι εδώ. Εύχομαι να τα καταφέρω και να περάσω στο Παιδαγωγικό. Κάνω ένα διάλειμμα 10 ημερών κι εύχομαι να πάρω το επόμενο τρένο», είπε αρχικά εμφανώς συγκινημένη η κυρία Κυριάκη.

Μάλιστα όπως είπε δίνει εξετάσεις ταυτόχρονα με την εγγονή της, η οποία συμμετέχει στις προαγωγικές. «Η εγγονή μου δίνει προαγωγικές εξετάσεις. Είναι περήφανη για μένα, όπως είμαι κι εγώ για τον εαυτό μου. Έχω στήριξη από τα παιδιά μου, τα αδέρφια μου, την εγγονή μου και όλους τους ανθρώπους που μ’ αγαπάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Πώς ξεκίνησε το ταξίδι

Στη συνέχεια, η 66χρονη ευχαρίστησε τη γυναίκα του αδερφού της, η οποία είναι καθηγήτρια και την έβαλε στη διαδικασία να συμμετέχει στις εξετάσεις. «Θέλω να την ευχαριστήσω και δημοσία που μ’ έβαλε σ’ αυτό το ταξίδι, γιατί αν και δύσκολο, το απόλαυσα», είπε ακόμα.

Τέλος, μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να κάνει αυτή τη νέα αρχή: «Μπήκα στη διαδικασία να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Μ’ έβαλε σε μία διαδικασία ως καθηγήτρια αν μπορώ να καταφέρω κάτι στον τομέα της τα Μαθηματικά. Είδε ότι τα κατάφερα και μου είπε ότι αν μπορώ να τα καταφέρω στα Μαθηματικά, μπορώ να τα καταφέρω παντού. Έτσι ξεκίνησα».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024