Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
«Με βίαζε και με χτυπούσε, πίστευα ότι θα πεθάνω» - Η σοκαριστική περιγραφή της 33χρονης για τα βασανιστήρια

«Με βίαζε και με χτυπούσε, πίστευα ότι θα πεθάνω» – Η σοκαριστική περιγραφή της 33χρονης για τα βασανιστήρια

«Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη» είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς που την έσωσαν από τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 27χρονου

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της 33χρονης που βίωσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός 27χρονου σε διαμέρισμα της Ομόνοιας.

Η κοπέλα βρέθηκε από την αστυνομία δεμένη σε ένα κρεβάτι, αιμόφυρτη από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, ενώ ήταν -όπως ήταν λογικό- σε κατάσταση σοκ.

«Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη» είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς που την έσωσαν από τον εφιάλτη που ζούσε στα χέρια του 27χρονου

Η σοκαριστική περιγραφή της 33χρονης στην Ομόνοια

«Τον συνάντησα και συμφώνησα να πάμε μαζί στο σπίτι του. Όταν φτάσαμε όμως άρχισε να με χτυπάει με ένα μεγάλο ξύλο» είπε η 33χρονη, όπως μεταδίδει το MEGA.

«Τον παρακαλούσα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε. Με βίαζε και συνέχιζε να με χτυπάει. Κάποια στιγμή λιποθύμησα» συμπλήρωσε.

«Όταν ανέκτησα τις αισθήσεις μου, ήμουν δεμένη στο κρεβάτι. Φώναζα για βοήθεια αλλά δεν με άκουγε κανείς» Έχανα αίμα και πονούσα σε διάφορα σημεία του σώματός μου» λέει σε άλλο σημείο, περιγράφοντας τη φρίκη που έζησε.

«Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με είχε κλειδώσει. Με έπιασε πανικός. Πίστευα ότι θα πεθάνω αβοήθητη» είπε σε άλλο σημείο.

«Τον συνάντησα λίγο μετά τις 02:00 τη νύχτα. Τίποτα δεν με έκανε να πιστεύω αυτό που θα περνούσα. Όταν κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος που τον ακολούθησα ήμουν ήδη μέσα στο σπίτι» ήταν τα λόγια της 33χρονης.

Η τραυματισμένη γυναίκα που αναγνώρισε στο πρόσωπο του 27χρονου τον βιαστή της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι γιατροί διαπίστωσαν μια σειρά από τραύματα στο κεφάλι, αλλά πληγές και στα πόδια που είχε μαχαιρωθεί.

Ο 27χρονος είχε συλληφθεί το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και μέχρι τη νύχτα που η 33χρονη μπήκε στο αστυνομικό τμήμα σε άθλια κατάσταση, δεν είχε αναφέρει το παραμικρό για εκείνη.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά»

«Μάλλον με βία την κράτησε, γιατί απ’ ότι κατάλαβα την είχε κλειδώσει σε ένα γκαράζ και την κράταγε εκεί μέρες. Ήθελε να φύγει, την είχε χτυπήσει με έναν τρόπο που δεν ξέρω αν αυτός λέγεται άνθρωπος» λέει η μητέρα της 33χρονης στο MEGA και συμπληρώνει η ίδια πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 27χρονος χτύπησε την κόρη της.

«Φοβάται, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που την έστειλε στο νοσοκομείο. Την είχε χτυπήσει πριν από 2 μήνες, είχε σημάδια στα μάτια και στο κεφάλι».

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 27χρονος

Εκείνο που σοκάρει είναι ότι ο 27χρονος, ο οποίος κακοποίησε βάναυσα την 33χρονη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται στο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρεται πως αρχικά η 33χρονη είπε πως δεν γνώριζε ποιος την χτύπησε. Οι δικαστικές Αρχές ενημερώθηκαν από την αστυνομία ότι αναγνώρισε τον 27χρονο κι έδωσε τα στοιχεία του, ωστόσο δεν υπάρχει κατάθεση της 33χρονης.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024