Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλος: «Τρέλανε τα παιδιά με το κομπρεσέρ» - Επεισόδιο με γονείς και εργολάβο έξω από εξεταστικό κέντρο

Βόλος: «Τρέλανε τα παιδιά με το κομπρεσέρ» – Επεισόδιο με γονείς και εργολάβο έξω από εξεταστικό κέντρο

Κάλεσαν την Αστυνομία αλλά τους είπαν ότι υπήρχε άδεια για τις εργασίες - Τελικά το θέμα λύθηκε με την παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας

Αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί έξω από εξεταστικό κέντρο του Βόλου όπου μαθητές έδιναν Πανελλαδικές, όταν γονείς που ήταν συγκεντρωμένοι εκεί κάλεσαν την Αστυνομία ζητώντας να σταματήσουν οι εργασίες που γίνονταν στον δρόμο.

Ο εργολάβος, όπως αναφέρει το gegonota.gr επικαλούμενο μαρτυρίες γονέων, δεν περίμενε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις έξω από το 1ο Λύκειο Βόλου και «τρέλανε τα παιδιά με το κομπρεσέρ».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, κ. Σαβελίδη, ο θόρυβος από τα μηχανήματα δεν έφτανε στις αίθουσες, αλλά οι γονείς δεν πείστηκαν. «Δεν θα τρελάνει κανείς τα παιδιά μας» φώναζαν.

Το εργολαβικό συνεργείο σταμάτησε και απομακρύνθηκε για λίγο αλλά μετά επέστρεψε εξοργίζοντας τους γονείς

Ο επίμονος… εργολάβος

Παρενέβη στο μεταξύ άμεσα η πρόεδρος του Εξεταστικού Κέντρου και το εργολαβικό συνεργείο απομακρύνθηκε προσωρινά για να επανέλθει μετά από λίγη ώρα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι δεν επέτρεπε στα παιδιά να συγκεντρωθούν.

Όταν οι γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο κάλεσαν την Αστυνομία αλλά και τον δήμο, εκεί τους είπαν ότι δεν μπορούν να επέμβουν γιατί ο εργολάβος διαθέτει σχετική άδεια και δεν είναι υποχρεωμένος να διακόψει τις εργασίες.

Τότε ο κ. Σαβελίδης επικοινώνησε με τον αστυνομικό διευθυντή και του δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του εργολάβου, το οποίο θα οδηγούσε σε συλλήψεις το πλαίσι του αυτοφώρου. Έτσι οι εργασίες σταμάτησαν.

Sports in

Ο Σπανούλης και η «θεωρία της σκάλας»

Ένα πράγμα που είχε μάθει αυτή η γενιά από τους παλαιότερους ήταν να μην αφήνει κανένα παιχνίδι χωρίς μάχη μέχρι εσχάτων με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα φυσικά τον επικό ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024