Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αυτοί είναι οι 3 πιο τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων – Η απόλυτη ασυμφωνία χαρακτήρων

Αυτοί είναι οι 3 πιο τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων – Η απόλυτη ασυμφωνία χαρακτήρων

Οι Υδροχόοι μακριά από Σκορπιούς και άλλα πολλά.

Ακόμη και αν δεν γνωρίζετε πολλά από αστρολογία, δύσκολα μπορείτε να αμφισβητήσετε πως τα περισσότερα χαρακτηριστικά ζωδίων, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Για παράδειγμα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ένας Ταύρος λατρεύει την απόλαυση, την καλή ζωή και την πολυτέλεια. Όπως επίσης ότι είναι ένα απίστευτο πεισματάρικο ζώδιο. Καλώς ή κακώς είναι από τα πιο έντονα ζώδια όσον αφορά στην προσωπικότητά του.

Όπως για παράδειγμα και ένας Παρθένος, ο οποίος έχει οριακά εμμονή με την τάξη, την οργάνωση και την καθαριότητα. Οτιδήποτε διαφορετικό τού δημιουργεί σύγχυση και δεν μπορεί να νιώσει άνετα.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά ακόμη για τα έντονα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ζώδιο. Ωστόσο σε αυτό το άρθρο, θα δούμε λίγο καλύτερα, μερικούς από τους πιο τοξικούς συνδυασμούς. Τα παρακάτω ταιριάσματα ζωδίων, είναι κυριολεκτικά αυτό που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως «απόλυτη ασυμφωνία χαρακτήρων».

Κριοί: Δεν ταιριάζουν καθόλου με Καρκίνους και Αιγόκερους

Αδιαμφισβήτητα οι Κριοί είναι από τις πιο έντονες προσωπικότητες της αστρολογίας. Ακόμη και αν δεν το δείχνουν, θα θελήσουν πάντα να έχουν την τελευταία λέξη, αλλά και τον θαυμασμό των γύρω τους. Θεωρούν συχνά τους εαυτούς τους, κάτι ανώτερο και ως ζώδια της φωτιάς είναι έντονα ανταγωνιστικοί. Επομένως δεν θα μπορούσαν καθόλου να ταιριάξουν με ένα ζώδιο εξίσου δυναμικό, όπως ένας Αιγόκερως.

Οι δυο τους θα έρθουν σίγουρα σε σύγκρουση, ενώ τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα λείψουν από το παιχνίδι, δημιουργώντας ένα τοξικό κλίμα. Οι Κριοί δεν θα μπορούσαν να τα πάνε καλά, ούτε με ένα συναισθηματικό ζώδιο όπως οι Καρκίνοι. Πιθανότατα να βαρεθούν εύκολα και να εκμεταλλευτούν τα έντονα συναισθήματα ενός Καρκίνου.

Αντιθέτως θα ταίριαζαν ιδανικά με έναν Δίδυμο ή Υδροχόο. Πρόκειται για δύο ζώδια που έχουν δύναμη και αποτελεσματικούς χειρισμούς, ξέροντας όμως πώς να προσαρμοστούν σε κάθε κατάσταση.

Ζυγοί: Δεν ταιριάζουν καθόλου με Αιγόκερους

Ένας από τους πιο τοξικούς συνδυασμούς ζωδίων, είναι αυτός ανάμεσα σε Ζυγό και Αιγόκερω. Οι Ζυγοί είναι ζώδια του αέρα και προτεραιότητά τους είναι η γοητεία, η εξωτερική εμφάνιση, αλλά και η ισορροπία. Η επιθυμία των Ζυγών να είναι αρεστοί και να έχουν ηρεμία και τάξη στη ζωή τους, δεν ταιριάζει καθόλου με την ευθύτητα και την αμεσότητα που εκφράζουν οι Αιγόκεροι. Πρόκειται για μια σύγκρουση κατά μέτωπο, που σίγουρα θα προκαλέσει έντονους τσακωμούς και δυσαρέσκεια.

Οι Υδροχόοι μακριά από Σκορπιούς

Οι Υδροχόοι είναι πολύ ιδιαίτερα ζώδια, φημίζονται για την πρωτοτυπία τους, το πόσο οξυδερκείς και συναρπαστικοί είναι. Λατρεύουν την περιπέτεια και την ελευθερία και αν κάτι μισούν περισσότερο από ποτέ, είναι όταν κάποιος προσπαθεί να τους στερήσει την ελευθερία. Όλα αυτά οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα.

Δεν θα μπορούσαν ποτέ να τα πάνε καλά με έναν Σκορπιό, ο οποίος ως ζώδιο της Σελήνης και του έντονου ελέγχου που τον διακατέχει, θα έπαιρνε την ελευθερία του Υδροχόου ως απειλή. Γενικότερα οι Υδροχόοι δεν τα πάνε και πολύ καλά με όλα τα σταθερά ζώδια όπως πχ Ταύροι. Με τους Σκορπιούς δε, αποτελούν από τους πιο δύσκολους και τοξικούς συνδυασμούς. Καλύτερα να επιλέξουν Διδύμους ή Τοξότες.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024