Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Κοραλί κραγιόν: Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι 2024 και τα αγαπημένα μας προϊόντα

Κοραλί κραγιόν: Η απόλυτη τάση για το καλοκαίρι 2024 και τα αγαπημένα μας προϊόντα

Το must-have κραγιόν του φετινού καλοκαιριού!

Αν μία απόχρωση είναι αυτή που χρειάζονται τα χείλη σου φέτος το καλοκαίρι, τότε το κοραλί κραγιόν είναι η τάση που θα ξεχωρίσει και αυτή τη χρονιά.

Αναμφίβολα το κραγιόν δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ και είναι το προϊόν που αναδεικνύει κάθε εμφάνιση. Όσο απεριποίητο κι αν είναι το υπόλοιπο μακιγιάζ, ακόμα κι αν δεν έχεις προλάβει να βαφτείς, ένα έντονο χρώμα στα χείλη θα τα φωτίσει και θα δώσει ένταση στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Όσα κραγιόν κι αν έχεις ξέρεις πως ποτέ δεν είναι αρκετά κι ακόμα κι αν έχεις δοκιμάσει ένα σωρό αποχρώσεις, το κοραλί κραγιόν είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Είναι μία από τις must-have αποχρώσεις του καλοκαιριού που κολακεύει τα χείλη και εν γένει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και σίγουρα αξίζει να τη δοκιμάσεις. Ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος κι αν έχεις μαυρίσει και λιγάκι, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αν θες ζουμερά χείλη φέτος το καλοκαίρι εμπιστεύσου αυτή την απόχρωση και πάρε έμπνευση από μερικά κραγιόν που θα αναβαθμίσουν τις εξόδους σου. Όποιο κι αν επιλέξεις, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μολύβι χειλιών σε nude ή και πιο έντονη απόχρωση.

Κραγιόν Lancome L’Absolu Rouge Cream Lipstick Refill 

Πλούσιο χρώμα και πολυτελής περιποίηση, χωρίς συμβιβασμούς σε ένα μόνο κραγιόν. Η εμβληματική σύνθεση είναι τώρα εμπλουτισμένη με 30% ενυδατικό balm τριαντάφυλλου, έναν συνδυασμό ελαίου ψυχρής έκθλιψης και υαλουρονικού οξέος, για έως και 18 ώρες ασύγκριτης άνεσης.

Κραγιόν Shiseido Modernmatte Powder Lipstick 

Το ματ πουδρέ κραγιόν Shiseido ModernMatte Powder Lipstick είναι εμπνευσμένο από την έντονη νυχτερινή ζωή του Τόκιο και τυλίγει τα χείλη σου σε ένα έντονο χρώμα με ένα λεπτό πουδρένιο φινίρισμα. Μπορείς να βασίζεσαι στην άψογη εμφάνιση των χειλιών σου για 8 ολόκληρες ώρες, ενώ η μοναδική του σύνθεση, θα σου χαρίσει μια άνετη αίσθηση καθώς το φοράς.

Κραγιόν Christian Dior Forever Liquid 

Το Rouge Dior Forever Liquid είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία στον κόσμο των κραγιόν. Αποτελεί το πρώτο από το είδος του, συνδυάζοντας έντονα, ζωηρά χρώματα με ανθεκτικότητα στη μεταφορά. Το υγρό κραγιόν Rouge Dior Forever Liquid δεν απλώνεται στις γραμμές των χειλιών, διατηρεί τη ζωντάνια και το χρώμα του χωρίς να ξεθωριάζει ή να μεταφέρεται σε ρούχα. Με ματ αποτέλεσμα, εγγυάται άνεση για 12 ώρες, ανεξάρτητα από τις καθημερινές προκλήσεις.

Κραγιόν Bobbi Brown Luxe Lip Color 

Αυτό είναι το πολυτελές κραγιόν με ενυδατικές ιδιότητες Bobbi Brown Luxe Lip Color το οποίο θα τονίσει τα χείλη σου με ένα όμορφο, πλούσιο χρώμα. Και με μια μόνο κίνηση. Ξέχασε τα ξηρά χείλη και τη δυσφορία \όταν το κραγιόν μπαίνει μέσα στις ρυτίδες των χειλιών. Το Bobbi Brown Luxe Lip Color είναι το ακριβώς αντίθετο – ενυδατώνει τέλεια τα χείλη και τους χαρίζει μια αίσθηση άνεσης.

Κραγιόν Maybelline Super Stay Matte Ink

Το SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick προσφέρει ένα άψογο ματ αποτέλεσμα με τέλειες αποχρώσεις. Διάλεξε μεταξύ των ποικίλων αποχρώσεων αυτή που κάνει perfect fit με το πρόσωπο σου και απογείωσε το makeup look σου τώρα! Είναι η ιδανική επιλογή ματ κραγιόν διαρκείας που διευκολύνει την καθημερινότητα σου!

Ανακάλυψε στο SHOPFLIX.GR όλα τα προϊόντα που θα απογειώσουν το μακιγιάζ σου. Διάλεξε αυτό που χρειάζεσαι και σου ταιριάζει και χάρισε λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση!

Και μην ξεχνάς πως ο Μάιος στο SHOPFLIX είναι ο μήνας σου! Πρόλαβε δωρεάν μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα υγείας και ομορφιάς για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Βρες με ένα κλικ όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που αγαπάς και για αγορές άνω των 30€ κέρδισε τα μεταφορικά!

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024