Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Το Ναυάγιο: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια στο MEGA

Το Ναυάγιο: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια στο MEGA

Από Δευτέρα 3 έως Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 22.50.

Εξελίξεις που σοκάρουν και μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη και τον οδηγούν σε έναν ακόμα φόνο. Η Μαρία πυροβολεί τον Δημήτρη. Η μέρα της δίκης πλησιάζει.

Όσα θα δούμε από τη Δευτέρα 3 έως την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 22:50.

Επεισόδιο 102 (Δευτέρα 3 Ιουνίου)

Μετά τις απειλές της Ευγενίας, ο Ιπποκράτης νιώθει τον κλοιό γύρω του να στενεύει και ζητάει τη βοήθεια της Δήμητρας. Εκείνη του αποκαλύπτει πως το ημερολόγιο της Κλαίρης δεν γράφει τίποτα για τον περιβόητο εραστή και ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει το σχέδιο της Ευγενίας.

Τα νέα για τον θάνατο του Βλάσση φτάνουν στην Αθήνα αλλά ο Μάκης δεν μπορεί να ειδοποιηθεί, αφού βρίσκεται στο πλοίο για την Κρήτη. Η μοίρα τού επιφυλάσσει να μάθει για τον θάνατο του πατέρα του με τον πιο άσχημο τρόπο.

Η Λίνα είναι αποφασισμένη να τρέξει κοντά του ακόμα κι αν ο Μάκης δεν τη θέλει εκεί. Ο Δημοσθένης ψάχνει κάποιον μάρτυρα να καταθέσει υπέρ του Μιχάλη και ανακαλύπτει πως υπάρχει μια τελευταία ελπίδα. Ο Ιπποκράτης ζητάει συνάντηση από την Ευγενία και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη.

Οι απειλές της Ευγενίας πυροδοτούν τα πιο βίαια ένστικτα του Ιπποκράτη. Έχει σκοτώσει μία φορά και πλέον δεν διστάζει να το κάνει και δεύτερη.

Επεισόδιο 103 (Τρίτη 4 Ιουνίου)

Ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί έντρομος το έγκλημά του. Προσπαθεί να εξαφανίσει το πτώμα της Ευγενίας, αλλά είναι πιο απρόσεχτος από όσο πιστεύει. Η Μαρία, ο Μάκης και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάσση.

Η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να εξαπολύει εναντίον τους μία μανιασμένη επίθεση για τη σχέση τους. Η Ειρήνη και ο Πέτρος προσπαθούν απεγνωσμένα να επικοινωνήσουν με την Ευγενία αλλά δεν τη βρίσκουν πουθενά.

Ο Μάκης θέλει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα του και την αδελφή του. Η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάσση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Όταν ο Δημήτρης της λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο. Η Μαρία σημαδεύει τον Γιαννακάκη με το όπλο.

Επεισόδιο 104 (Τετάρτη 5 Ιουνίου)

Ο Δημήτρης χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Ο Μάκης σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό της Λίνας αλλά βλέπει ότι εκεί βρίσκεται ήδη ο Όθωνας. Η Πολυξένη μαθαίνει το τελευταίο μυστικό του Δημήτρη.

Η μέρα της δίκης πλησιάζει και ο Δημοσθένης μαζεύει όσους μάρτυρες του έχουν απομείνει, προσπαθώντας να μάθει τα σκοτεινά μυστικά τους που μπορεί να σταθούν εμπόδια στη δικαίωσή τους.

Η Αστυνομία ρωτάει τον Ιπποκράτη για την εξαφάνιση της Ευγενίας αλλά αυτός προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του. Η Ειρήνη βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Να καταθέσει αυτά που της λέει ο Ιπποκράτης στη δίκη ή να του πάει κόντρα;

Ξέρει πολύ καλά ότι αν δεν καταθέσει εκείνη υπέρ του Μιχάλη, πρέπει να το κάνει ο Πέτρος. Μια μέρα πριν από τη δίκη, όμως, ο Παντελίδης γκρεμίζει την τελευταία ελπίδα του Μιχάλη. Την ίδια ώρα στην Κρήτη, ο Δημήτρης συνέρχεται και αποκαλύπτει στη Λίνα τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια,

Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Θοδωρής Κατσαφάδος,

Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαντώ Γιαννίκου, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος,

Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024