Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, με αφορμή τα Ποσειδώνια 2024, τα οποία θα διεξαχθούν από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.
Μάλιστα, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Πειραιά είχε μια σύντομη συνομιλία με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία, μεταξύ άλλων του εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για την κατάκτηση του τροπαίου του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Στο Πειραιά χτυπά η καρδιά της Ελληνικής Ναυτιλίας

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε :

«Με ιδιαίτερη αισιοδοξία, αλλά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε τα Ποσειδώνια 2024, τη μεγάλη διεθνή ναυτιλιακή συνάντηση. Τα Ποσειδώνια έχουν μεγάλη σημασία για τη χώρα μας και για την εθνική οικονομία και για την πόλη μας, τον Πειραιά, όπου χτυπά η καρδιά της ελληνικής ναυτιλίας.

Οι Έλληνες εφοπλιστές έχουν καταφέρει ο ελληνόκτητος στόλος να είναι ο μεγαλύτερος στο παγκόσμιο ναυτιλιακό γίγνεσθαι και αυτό αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ελληνικό θαύμα. Θα ήθελα να συγχαρώ το Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την Πρόεδρό της κυρία Μελίνα Τραυλού, για την εξαιρετική εκδήλωση σε ένα κτήριο στολίδι για την πόλη μας, σύμβολο της Ναυτοσύνης των Ελλήνων, τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Ως Δήμαρχος του Πειραιά εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στα εφετινά Ποσειδώνια!».

Sports in

Επίσημο: Στη Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος (pic, vid)

Η Νιούκαστλ έκανε δικό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, με τις «καρακάξες» να ανακοινώνουν την αγορά του Έλληνα κίπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024