Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρουλάκης: Κανείς δεν ρώτησε τον Μητσοτάκη για την ΕΥΠ - Εκτός πραγματικότητας ο Κασσελάκης

Ανδρουλάκης: Κανείς δεν ρώτησε τον Μητσοτάκη για την ΕΥΠ – Εκτός πραγματικότητας ο Κασσελάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε γιατί «δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος» να ρωτήσει τον πρωθυπουργό για την επιστολή που του απηύθυνε η ΑΔΑΕ, όπου αναφέρεται ότι η ΕΥΠ δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ

Στο Αίγιο περιόδευσε το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από όπου σχολίασε δηκτικά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών και την άρνηση της ΕΥΠ να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ, προκειμένου να τον ενημερώσει για τους λόγους της παρακολούθησής του.

«Φανταστείτε τι ασυδοσία και τι αλαζονεία θα ζήσουμε τα επόμενα τρία χρόνια! Για ό,τι συμβαίνει η απάντηση είναι ‘41%’. Για την ακρίβεια, τα Τέμπη, την κατάρρευση του ΕΣΥ, τα σκάνδαλα στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Για όλα, η απάντηση είναι ‘41%’», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης για την προεκλογική τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αναφέρει σε ένα σποτ του ο Κασσελάκης ότι ‘προτείνουμε περιορισμό της golden visa στα αστικά κέντρα’. Το ψηφίσαμε πριν τρεις μήνες, με πρόταση του ΠΑΣΟΚ – τι το προτείνεις;»

Και προσέθεσε πως αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι «μια ισχυρή, σοβαρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση, η οποία θα έχει πρόγραμμα, ανθρώπους, θέσεις, ήθος», ενώ μιλώντας για το διακύβευμα των ευρωεκλογών σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ ζητάει ένα ισχυρό ποσοστό στις 9 Ιουνίου «για να αναλάβουμε ισχυρές πρωτοβουλίες την επόμενη ημέρα, για να έχει αντίπαλο στις επόμενες εθνικές εκλογές η Νέα Δημοκρατία».

«Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Μητσοτάκη για την ΕΥΠ;»

Μιλώντας για την υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων και την άρνηση της ΕΥΠ να εφαρμόσει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να ενημερώσει τον Νίκο Ανδρουλάκη για τους λόγους της παρακολούθησής του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει για τη χθεσινή επιστολή που μου απηύθυνε η ΑΔΑΕ, όπου αναφέρεται ότι η ΕΥΠ δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ; Δηλαδή το κράτος δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας και μάλιστα πολιτικός προϊστάμενος στην υπηρεσία αυτή είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει την επόμενη ημέρα;».

«Ό,τι προτείνει ο Κασσελάκης είναι εκτός πραγματικότητας»

Στη συνέχεια, έστρεψε τα «πυρά» του στον ΣΥΡΙΖΑ και προέτρεψε τους πολίτες να ανακαλέσουν από τη μνήμη τους μια πολιτική κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη που έχει επιφέρει πολιτικό πλήγμα στη Νέα Δημοκρατία.

«Καμία πολιτική ζημιά, μα καμία: Διότι ό,τι προτείνει είναι εκτός πραγματικότητας», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε πως «το τελευταίο μάλιστα ήταν τα προγράμματα κοινωνικών κατοικιών. Αναφέρει σε ένα σποτ του ότι ‘προτείνουμε περιορισμό της golden visa στα αστικά κέντρα’. Το ψηφίσαμε πριν τρεις μήνες, τι το προτείνεις;».

«Πριν τρεις μήνες, με την πίεση του ΠΑΣΟΚ, το ψηφίσαμε στη Βουλή και πήγαμε την golden visa σε όλα τα αστικά κέντρα από τις 250.000-400.000 στις 800.000. Δεν το ξέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το κάνει σποτ τρεις μήνες μετά; Αυτό, όμως, βολεύει τον κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού με τις πολιτικές μας λύσεις, τις θέσεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας. Καταλαβαίνω ότι αυτό δε βολεύει κάποιους και είναι πιο κοπιαστικό από τα TikTok», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024