Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024
weather-icon 21o
Κεχαγιά: Αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει τσάκισμα της αλαζονείας του 41%

Κεχαγιά: Αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει τσάκισμα της αλαζονείας του 41%

Η αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ευρωεκλογές θα σημαίνει επίσης «αλλαγή σελίδας», υπογράμμισε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα έρθει δεύτερος στις ευρωεκλογές της επόμενης Κυριακής -με βάση τα δημοκοπικά δεδομένα που έχουν παρουσιαστεί- εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βούλα Κεχαγιά.

Όπως τόνισε η Βούλα Κεχαγιά, μιλώντας σήμερα Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», η αύξηση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ευρωεκλογές θα σημαίνει «αλλαγή σελίδας» και ότι «θα έχει τσακιστεί και γκρεμιστεί η αλαζονεία του 41% της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

«Ξέρετε ότι αποφεύγω να μιλάω με νούμερα. Ανατροπή σημαίνει όμως μια αλλαγή σελίδας, δηλαδή το 41% δεν θα είναι πλέον 41%. Δεν μιλάμε για απονομιμοποίηση μιας εκλεγμένης κυβέρνησης πέρυσι, θα ήμασταν φαιδροί αν ισχυριζόμασταν κάτι τέτοιο, λέμε όμως ότι θα έχει γκρεμιστεί και τσακιστεί η αλαζονεία του 41% της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και με μια πιο ενισχυμένη αξιωματική αντιπολίτευση που θα είναι -και θα το δείτε- ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

«Ο λαός δεν δίνει λευκή επιταγή για να κυβερνήσει όπως θέλει την επόμενη τετραετία»

Ακολούθως η Βούλα Κεχαγιά πρόσθεσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν θα ζητήσει πρόωρες εκλογές ωστόσο «αυτό το αίτημα θα αποτυπωθεί στην κάλπη από την ψήφο του ελληνικού λαού».

«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα βγάλει η κάλπη, μιλάμε πάντα με τα δημοσκοπικά δεδομένα, που έχουμε μπροστά μας αυτή την στιγμή. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορώ να πω ότι θα υπάρξει ανάγκη ή μάλλον αίτημα για να φύγει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτό το αίτημα όμως θα αποτυπωθεί στην κάλπη από τον ελληνικό λαό ούτως ώστε να γίνει αναγκαιότητα και πράξη στις εθνικές εκλογές όποτε προκηρυχθούν», πρόσθεσε η Βούλα Κεχαγιά.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξελέγη με 41% αλλά ο λαός δεν δίνει λευκή επιταγή για να κυβερνήσει όπως θέλει την επόμενη τετραετία».

Καταληκτικά η Βούλα Κεχαγιά υποστήριξε ότι «αλαζονεία είναι η αίσθηση ότι δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για τις παραλείψεις μου, να ανακουφίσω τον λαό και δεν οφείλω καμία εξήγηση για το σκάνδαλο συγκάλυψης Τεμπών ή το σκάνδαλο με τα email των αποδήμων».

«Ότι έχουν την αίσθηση ότι μπορούν να τα ελέγχουν όλα με την επικοινωνία που ασκούν και τον κ. Γκρίνμπεργκ και θεωρούν ότι δεν πρέπει να δώσουν καμία εξήγηση για το έγκλημα των Τεμπών και τις συνεχείς αποκαλύψεις που έρχονται. Αλαζονεία είναι, πιστεύω, ότι το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων από το Υπουργείο Εσωτερικών και την παράδοση τους στη Νέα Δημοκρατία που δείχνει ότι υπάρχει διασύνδεση κόμματος και πολιτείας και υπουργείο αλληλένδετα. Η κ. Κεραμέως δεν αναφέρθηκε ποτέ σε αυτό το θέμα εδώ και τρεις μήνες που έχει ξεσπάσει το σκάνδαλο και θεωρώ ότι τα 400.000 ευρώ που επιβάλλονται ως πρόστιμο από την Αρχή στο Υπουργείο Εσωτερικών θα πρέπει να τα πληρώσει ο ελληνικός γιατί «απλώς έγινε ένα λαθάκι». Και αλαζονεία είναι ότι αρνούμαι πεισματικά, γιατί αυτό είναι συνειδητή επιλογή μου, πολιτική της κυβέρνησης, να μειώσω τους έμμεσους φόρους για να ανακουφίσω τον καταναλωτή, τον κάθε πολίτη που πηγαίνει στα σούπερ μάρκετ και στενάζει. Αυτά είναι αλαζονεία και η αλαζονεία θα ηττηθεί μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό», πρόσθεσε.

Only in

Αδυνατούν να αγοράσουν ακίνητο οι νέοι – Τα δύο αγκάθια [πίνακες]

Οι νέοι στην Ελλάδα αδυνατώντας να αγοράσουν ακίνητο εγκαταλείπουν το πατρικό τους σπίτι μετά τα 30 χρόνια, ενώ στην Ε.Ε. το εγκαταλείπουν –κατά μέσο– όρο μετά τα 26

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024