Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Ναν: «Έχουμε έναν τίτλο ακόμα μπροστά μας»

Ναν: «Έχουμε έναν τίτλο ακόμα μπροστά μας»

Ο Κέντρικ Ναν θέλει να κλείσει την σεζόν και με τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Basket League και απέχει ένα βήμα από το να βρεθεί στους τελικούς.

Ο Κέντρικ Ναν έβαλε 16 πόντους απόψε απέναντι στον Άρη και έδειξε πως θέλει να τελειώσει την σεζόν, κατακτώντας και το πρωτάθλημα εκτός από την Euroleague, όπως ο ίδιος δήλωσε στην ΕΡΤ.

«Νιώθω την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Έχουμε φοβερούς οπαδούς και φοβερή ομάδα», ανέφερε ο Αμερικανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η κατάκτηση της EuroLeague είναι τεράστιο επίτευγμα, παίζουμε ο ένας για τον άλλο και ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε καταφέρει. Νιώθω την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Έχουμε φοβερούς οπαδούς και φοβερή ομάδα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας κορυφαίος οργανισμός και νιώθω μέλος του.

Δεν θέλω να χάνω, σιχαίνομαι την ήττα. Έχουμε ακόμη έναν τίτλο μπροστά μας, βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά μέχρι να τα καταφέρουμε», είπε ο Αμερικανός σούπερ σταρ των πράσινων.

Αταμάν: «Ήταν ένα επικίνδυνο ματς για εμάς, έχουμε ακόμα ένα για τους τελικούς»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά κι αυτό είναι σημαντικό μετά από αυτές τις πολύ συναισθηματικές μέρες που περάσαμε, να ξεκινάς στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών με συγκέντρωση και να παίζουμε καλό μπάσκετ. Ο Άρης παίζει πολύ επιθετικά και κάναμε κάποια λάθη, δώσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Δεν είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε εύκολα το παιχνίδι, αλλά το ελέγξαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Πήραμε τη νίκη και είναι σημαντικό γιατί από αυτές τις μέρες ήταν ένα επικίνδυνο ματς για εμάς. Τώρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να κερδίσουμε για να περάσουμε στους τελικούς».

Για το αν περίμενε αυτή την επιτυχία: «Την πρώτη φορά που ο Αποστόλης Λιόγκας με καλωσόρισε στο παρκέ είχα ένα περίεργο συναίσθημα του να προπονώ μια ομάδα με 6 αστέρια. Ήταν ένα κίνητρο για μένα να κερδίσω την Euroleague. Κάναμε το καλύτερο για να πάμε στα πλέι οφ, για να πάμε στο Final Four. Και για να είμαι ειλικρινής στην αρχή τις πρώτες μέρες όλοι μου ζητούσαν να τους φέρω το 7ο αστέρι. Δεν είχα ακόμα καταλάβει τι ακριβώς μου έλεγαν. Μετά όταν ήρθα κατάλαβα ότι λένε για τα αστέρια και ότι ήθελαν το 7ο. Και είπα ότι πάμε βήμα-βήμα. Είναι σπουδαίο που πήραμε τον τίτλο και φέραμε στο ΟΑΚΑ το 7ο αστέρι».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να συγκεντρωθούν οι παίκτες στο ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για να συγκεντρωθούμε, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι και ήταν και για μένα έκπληξη. Είχαμε την μαχητικότητα. Δεν θυμάμαι ποτέ στην ιστορία μια ομάδα ούτε στην Euroleague, ούτε στο ΝΒΑ να τελειώνει στην 17η θέση τη μία σεζόν και την επόμενη να παίρνει τον τίτλο. Ίσως κάτι μου διαφεύγει. Είναι κάτι μαγικό και ιστορικό για τον Παναθηναϊκό».

Sports in

«Τρομάζει» η Team USA, διέλυσε τους Σέρβους σε φιλικό (79-105)

Παίζοντας όσο χρειάστηκε, η Εθνική ομάδα των ΗΠΑ επιβλήθηκε εύκολα της Σερβίας με 105-79 σε φιλική αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024