Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Αναλαμβάνει τη Νάπολι ο Αντόνιο Κόντε

Αναλαμβάνει τη Νάπολι ο Αντόνιο Κόντε

Μία ανάσα πριν τη συμφωνία με την Νάπολι για να γίνει ο επόμενος προπονητής της βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε.

Μια ανάσα από την επιστροφή του στους πάγκους βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την τελευταία του δουλειά, ο έμπειρος Ιταλός προπονητής φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τη Νάπολι.

Ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι ένα βήμα πριν επιστρέψει στους ιταλικούς πάγκους μετά την επιτυχημένη του θητεία στην Ίντερ, ενώ τελευταία του δουλειά ήταν η Τότεναμ, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι «παρτενοπέι» είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσουν την τελική συμφωνία τη Δευτέρα (3/6), ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Κόντε, ενδέχεται να είναι αξίας περίπου 18 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια.

Τα δίνει όλα για Κβαρατσκέλια η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα «χάσει» απ’ την 1η Ιουλίου ως ελεύθερο τον σούπερ σταρ της Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα συνεχίσει τη λαμπερή καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και προσπαθεί να καλύψει το ποιοτικό «κενό» που δημιουργείται μεσοεπιθετικά, με παίκτες «πρώτης γραμμής».

Στο στόχαστρο των νταμπλούχων Γαλλίας έχει μπει ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια της Νάπολι, ο οποίος μολονότι δεν έπιασε φέτος τα αγωνιστικά στάνταρ της περσινής σεζόν που οδήγησαν τους «παρτενοπέι» στον τίτλο της Serie A, παραμένει ένας παίκτης που έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα όλων των «μεγάλων» της Ευρώπης.

«Δεν είναι αληθινό το ενδιαφέρον ομάδας της Σαουδικής Αραβίας για τον Κβαρατσκέλια. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον και πρόταση από την Παρί, όλα εξαρτώνται από την απόφαση της Νάπολι και του προέδρου της» τόνισε για το θέμα στη «Gazzetta dello Sport», ο ατζέντης του «Κβάρα» Μαμούκα Τζουγκέλι, την ώρα που ο γαλλικός Τύπος αναφέρει πως η Παρί είναι διατεθειμένη να προσφέρει έως και 100 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Γεωργιανό επιτελικό μέσο.

Sports in

Αντετοκούνμπο: «Έλα έτοιμος έτσι ώστε να μην χρειαστεί να προετοιμαστείς» (vid)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο ενόψει και του φιλικού της Ελλάδας με τη Σερβία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024