Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Ανανεώνει ο Κουέστα μέχρι το 2027

Άρης: Ανανεώνει ο Κουέστα μέχρι το 2027

Στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Άρη ο Ισπανός τερματοφύλακας συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θετική έκβαση είχε το ραντεβού των ανθρώπων του Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους για ακόμα τρία χρόνια.

Αναμένεται να έχει αύριο (1/6), μάλιστα, νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΕ, προκειμένου να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, το οποίο θα τον κρατήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 2027.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής τον Ιούνιο θα συμπληρώσει έξι χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ είναι πιθανόν, πλέον, να ολοκληρώσει την καριέρα του με τη φανέλα του Άρη. Είναι, μάλιστα και ο πρώτος σε συμμετοχές ξένος παίκτης στην ιστορία των κιτρινόμαυρων.

Τα στατιστικά του

Ο 33χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν έχοντας αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια. Σε 18 από αυτά μάλιστα κράτησε το μηδέν. Συνολικά με τον Άρη έχει 191 συμμετοχές. Σε αυτά τα παιχνίδια, 80 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στα υπόλοιπα δέχθηκε 189 γκολ.

Ο Χουλιάν Κουέστα εκτός από τον Άρη, έχει αγωνιστεί επίσης σε Σεβίγια Ατλέτικο, Αλμερία, Βίσλα Κρακοβίας και Σεβίλλη, έχοντας καταγράψει συνολικά 297 συμμετοχές. Σε 114 παιχνίδια κράτησε το μηδέν. Πλέον, μετά τη συμφωνία με τη διοίκηση του Άρη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Sports in

«Ξεσάλωσε» ο Γιόκιτς σε γάμο συμπαίκτη του – Χόρευε με ανοιχτό πουκάμισο (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έχει δείξει πολλές φορές τις αρετές του και στον χορό. Και στον γάμο του Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς του έδωσε να καταλάβει…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024