Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Με Έρικσεν η αποστολή της Δανίας για το Euro 2024 (pic)

Με Έρικσεν η αποστολή της Δανίας για το Euro 2024 (pic)

H Δανία ανακοίνωσε την αποστολή της για το επερχόμενο Euro της Γερμανίας, στην οποία ξεχωρίζουν τα ονόματα των Κρίστιαν Έρικσεν και Ράσμους Χόιλουντ

Ο «πλέι μέικερ» Κρίστιαν Έρικσεν, του οποίου η τελευταία εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τη Δανία έληξε με καρδιακό επεισόδιο που παρακολούθησαν «ζωντανά» εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλήφθηκε στην ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ για το Euro 24 στη Γερμανία.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Δανίας.

Ο 32χρονος ήταν ανάμεσα στα 26 ονόματα που ανακοινώθηκαν σήμερα (30/5) για το τουρνουά στο οποίο η Δανία παίζει με τη Σλοβενία, την Αγγλία και τη Σερβία στον τρίτο όμιλο, αλλά δεν υπήρχε θέση για τον αγγλικής καταγωγής μέσο Ματ Ο’ Ράιλι, παρά την καλή σεζόν με την πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ.

«Είναι δύσκολο να απογοητεύσεις κάποιον, αυτά είναι παιδικά όνειρα που δεν φτάνουν στο τέλος, (αλλά) είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα που έχουμε», είπε ο Χιούλμαντ στους δημοσιογράφους. Ο Έρικσεν σόκαρε τους φιλάθλους το 2021 όταν σωριάστηκε στον χλοοτάπητα στο στάδιο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης στο πρώτο παιχνίδι των Δανών στο Euro εναντίον της Φινλανδίας. Ανάρρωσε και με τη βοήθεια εμφυτεύσιμου απινιδωτή καρδιάς συνέχισε την καριέρα του ως παίκτης.

Μαζί του στη Γερμανία θα είναι ο συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράσμους Χόιλουντ και αναμένεται να έχει πιο κεντρικό ρόλο στη μεσαία γραμμή της Δανίας, με τον εξτρέμ της Κλαμπ Μπριζ, Αντρέας Σκοβ-Όλσεν, να αναλαμβάνει την παλιά του θέση στα δεξιά.

Ο Μίκελ Ντάμσγκααρντ, ο οποίος επωμίστηκε το δημιουργικό φορτίο μετά την κατάρρευση του Έρικσεν και οδήγησε την ομάδα από τη φάση των ομίλων και στην ήττα στον ημιτελικό από την Αγγλία στο Euro 2020, συμπεριλήφθηκε επίσης παρά τη δύσκολη σεζόν στην Premier League, με τη Μπρέντφορντ.

Ο αμυντικός της Μίλαν Σάιμον Κιάερ μπήκε, στην ομάδα έστω κι αν έχασε πολλούς αγώνες της ιταλικής ομάδας την τελευταία σεζόν λόγω τραυματισμού στον μηρό.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Το συγκινητικό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Κώστα Φορτούνη: «Πάντα μια θέση στο λιμάνι της καρδιάς μας»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Κώστα Φορτούνη με συγκινητικό τρόπο μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024